Takip Ettigi Kadinin Cep Telefonunu Böyle Çaldi

Arnavutköy’de is çikisi arkadasiyla yürüyen kadinin 12 bin lira degerindeki cep telefonu kendisini takip eden hirsiz kadin tarafindan çalindi. Hirsizlik ani ise güvenlik kamerasina yansidi.

Takip Ettigi Kadinin Cep Telefonunu Böyle Çaldi
Olay, 3 Ocak Pazartesi günü saat 18.45 siralarinda Arnavutköy Cumhuriyet Meydani’nda yasandi. Iddiaya göre, mesai saatinin sonunda arkadasiyla birlikte telefoncuya giden Zübeyde Çiçek, islerini hallettikten sonra isyerinden çikip yürümeye basladi.

Zübeyde Çiçek’in montunun cebindeki telefonu fark eden, hirsiz peslerine takildi. Hirsiz, bir süre sonra sessiz bir sekilde yaklasarak Zübeyde Çiçek’in cebindeki 12 bin lira degerindeki cep telefonunu sessiz bir sekilde çalip kayiplara karisti.

“O benim sadece telefonumu degil bütün emegimi çaldi”

Yasanan hirsizlik anlarini anlatan Zübeyde Çiçek, “Biz telefoncuya girdik ve içeride biraz oyalandik islemleri hallederken bu hirsiz bizi içeride görüyor ve cadde üzerinde dolasmaya basliyor. Biz kapida durduktan sonra kadin bize bakiyor bende o esnada telefonu kapatip cebime atiyorum kadin da hemen arkamizdan yürümeye basliyor ve hemen telefonu aliyor. Bir kolum arkadasimdaydi öbür tarafimdan yaklasip aliyor hemen ben asagi inip köseyi döndükten sonra bir baktim ki telefonum yok hemen geri dönüp kameralara baktik ki kadinmis alan. O benim sadece telefonumu çalmadi bütün emegimi çaldi. Hirsizlik yaptiktan sonra arkamdan iki kisi yürüyor o kisilerle de bir sey konusuyor veya adres soruyor bilmiyorum onlara da seslenmek istiyorum bana ulassinlar lütfen. Benim bütün emegim çalindi her seyim oradaydi telefon gelmese dahi ben o kadini istiyorum cezasini çeksin ki kimsenin cani yanmasin” dedi.



“Fark ettigimde elim ayagim bosaldi”

Hirsizin bulunmasini isteyen Çiçek, “Fark ettigim de elim ayagim bosaldi çünkü her sey onun içerisindeydi banka bilgilerim, kisisel bilgilerim, fotograflarim ailem ama bir yandan kullandigim telefona güveniyordum açilmaz diye o da beni yaniltti. Ben o kisiyi bulmak istiyorum ve bunun içinde ben her aksam bu caddeye gelecegim inanin bana her aksam gelecegim mutlaka da onu bulacagim ben burada 9 yildir esnaflik yapiyorum mutlaka onu bir yerde gördüm bu saatten sonra telefonu degil en çok hirsizin yakalanmasini istiyorum. Bugün yine karakola gidecegim ek kamera görüntüleri ile ilgili gerekirse her aksam karakola gidecegim hakkimi helal etmiyorum ama ben hakkimi arayacagim. Bundan sonra dikkat etmek ne kelime kendime kelepçelerim herhalde telefonlari arka ceplerine koyan arkadaslara sesleniyorum sakin koymayin benim montumun cebinden aldilar ben o telefona tam 12 bin TL para verdim ve hala taksiti devam ediyor. Ben çalinmis bir telefon için taksit ödeyecegim inanabiliyor musunuz” diye konustu.



Hirsizin cep telefonun çaldigi anlar kameraya yansidi

Arnavutköy’de hirsizin yürüyen bir kadinin cebinden telefonu çaldigi anlar kameraya yansidi. Görüntülerde, hirsizin bir süre takip ettigi, daha sonra arkadan yanasarak telefonu çaldigi olay yerinden kaçigi görülüyor.
Kaynak: İHA