Sultanbeyli'de Samandira Hirsizinin Rahatligi Pes Dedirtti

Sultanbeyli’de sanayide LPG üretim ve montaji yapan bir is yerine öglen saatlerinde hirsizlik amaciyla giren süpheli, is yerinde bulunan samandiralari çaldi. Çalisanlar is yerindeyken malzemeleri çalan samandira hirsizi, rahatligiyla pes dedirtti. Hirsizlik anlari ise güvenlik kamerasina saniye saniye yansidi.

Sultanbeyli'de Samandira Hirsizinin Rahatligi Pes Dedirtti


Olay, geçtigimiz Pazartesi günü öglen saatlerinde Sultanbeyli’de Hamidiye Mahallesinde bulunan bir is yerinde meydana geldi. Halit Kalayci’ya ait LPG montaj ve imalat dükkanina giren süpheli kisi öglen saatlerinde çalisanlar is yerindeyken buldugu bir torbaya 3 dakika içerisinde bakir maddeleri ve samandiralari koyarak gözden kayboldu. Güpegündüz çalisanlar is yerindeyken soyuldugunu anlayan is yeri sahibi güvenlik kamera görüntülerini izlediginde saskinligini gizleyemedi. Is yerindeki yogunlugu firsat bilen hirsizin rahat tavirlari bu kadarina da pes dedirtti. Akillara durgunluk veren hirsizlik anlari güvenlik kamerasina saniye saniye yansidi. Öte yandan polis ekipleri süpheli hirsizi yakalamak için çalisma baslatti.

“Bu kadar rahat ve huzurlu bir hirsizlik olamaz”

Is yerinden ürünleri çalinan Halit Kalayci, “Hirsizlik geçtigimiz gün öglen saatlerinde oldu. Biz öglen paydosuna girdigimiz sirada süpheli sahis disaridan geliyor, rahat ve piskin bir sekilde buldugu bir çuvala maddi degeri yüksek olan bakir maddelerin yani sira LPG araçlarda kullandigimiz samandiralari doldurarak rahat bir sekilde gidiyor. Mali degeri olarak 20 bin lira gibi bir kaybimiz var. Yetkililerden bu arkadasin bulunmasini istiyoruz. Bu kadar rahat ve huzurlu bir hirsizlik olamaz. Bununla alakali yetkililerden yardim isteyerek, maddi degerimin yerine getirilmesini istiyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA