SOCAR Türkiye Dogal Gaz Is Birimi Baskanligi'na Fuad Ibrahimov Atandi

SOCAR Türkiye bünyesinde, Bursagaz ve Kayserigaz markalariyla verilen dogal gaz dagitim hizmetinin yani sira, SOCAR markasiyla dogal gaz ve elektrik tedarik, ticaret ve toptan satis hizmeti veren Dogal Gaz Is Birimi Baskanligi görevine Fuad Ibrahimov getirildi.

SOCAR Türkiye Dogal Gaz Is Birimi Baskanligi'na Fuad Ibrahimov Atandi


Entegrasyon sürecini tamamlayarak olusturdugu yeni kurumsal yapisiyla faaliyetlerini sürdüren SOCAR Türkiye’de üst düzey bir atama gerçeklesti. SOCAR Türkiye çatisi altinda dogal gaz dagitim, dogal gaz ve elektrik tedarik, ticaret ve toptan satis alanlarinda faaliyet gösteren sirketlerin bagli bulundugu Dogal Gaz Is Birimi Baskanligi görevini 1 Ocak 2022 itibariyla Fuad Ibrahimov üstlenecek.

Kariyerine 2003 yilinda Türkiye’de baslayan Ibrahimov, Türkiye, Azerbaycan ve Birlesik Arap Emirlikleri’nde ticaret, strateji, is gelistirme ve yatirim alanlarinda görev yapti. Ibrahimov, 2017 yilinda SOCAR Türkiye ailesine Petrokimya Ticaret Grup Direktörü olarak katilmasinin ardindan Rafineri ve Petrokimya Is Birimi ve Kurumsal Merkez’de çesitli yönetsel görevler üstlendi.

SOCAR Türkiye Dogal Gaz Is Birimi Baskanligi görevine atanan Fuad Ibrahimov, ilgili birim altinda faaliyet gösteren Bursagaz, Kayserigaz ve SOCAR Enerji Ticaret sirketlerinin yönetiminden sorumlu olacak.
Kaynak: İHA