Sahballi'lar Koronaya Yakalandi

Halk Ozani Hilmi Sahballi ve Türk Halk Müzigi Sanatçisi kizi Nurgül Sahballi korona virüse yakalandi.

Sahballi'lar Koronaya Yakalandi
Babasi Hilmi Sahballi ile birlikte Türkü Pinari adli programin çekimlerini tamamlayip Antalya’ya dönen Halk Müzigi Sanatçisi Nurgül Sahballi, sosyal medya hesabi üzerinden ünlü Halk Ozani Hilmi Sahballi’nin koronaya yakalandigini duyurdu. “Canimiz, babamiz Hilmi Sahballi’nin Kovid testi pozitif çikti. Su anda evde tedavisi devam ediyor. Dua eden, güzel dilek ve temennilerde bulunan tüm dostlardan Allah razi olsun" ifadelerini kullanan Nurgül Sahballi; babasinin testinin pozitif çikmasinin ardindan Atatürk Egitim ve Arastirma Hastanesinde PCR testi yaptirdi. Nurgül Sahballi, sabah saatlerinde PCR testinin pozitif çiktigini, evde tedavisinin devam ettigini sosyal medya hesaplari üzerinden duyurdu.

“Testleri pozitif çikti”

Ünlü Halk Ozani Hilmi Sahballi’nin durumu hakkinda bilgi aktaran Nurgül Sahballi, “Babamla birlikte televizyon programimizin çekimlerini tamamlayip Antalya’ya döndüm. Aksam saatlerinde babamin atesinin yükseldigini ve siddetli öksürüklerinin basladigini ögrendim. Ilk gün hastaligi zor geçince, babam Kovid süphesiyle PCR testini yaptirdi ve test sonucunun pozitif oldugu ortaya çikti. Babam 3 asisini da yaptirmis, 4’ncü asisi için de randevu almisti. Su anda evde tedavisi devam ediyor. Babamin durumu pozitif çikinca ben de esimle birlikte Antalya Egitim ve Arastirma Hastanesi’nde gece yarisi Kovid testimi yaptirdim. Benim de testim pozitif çikti. Suanda halsizlik, bas agrisi ates gibi sorunlar yasiyorum. Esim ve oglumda da ayni sorunlar var. Ailece evde karantinaya girdik, insallah kisa sürede bu belayi atlatacagiz. Lütfen herkes asisini olsun. Bu isin sakasi yok” diye konustu.



Sahballi’dan asi çagrisi

Ünlü Halk Ozani Hilmi Sahballi ise asi yaptirmayanlara çagrida bulundu. Geçtigimiz aylarda Istanbul’da kalp ameliyati geçiren Hilmi Sahballi, “Asi yaptirmayan kardeslerim lütfen bu konuda duyarli olsunlar ve asilarini yaptirsinlar. Ben 2 Sinovac ve 1 Biontech asisini olmustum. 1 hafta sonra da 4’ncü asi için randevu almistim. Simdi oldugum asilar sayesinde, insallah bu virüsü atlatirim. Allah’a çok sükür çok agir belirtilerim yok. Bogaz agrim ve biraz da bas agrim var. Doktorlarim, asilarimi düzenli yaptirdigim için koronayi grip gibi atlatabilecegimi, bol bol vitamin almam gerektigini söylediler. Sevgili kardeslerim bu virüs gerçekten çok kötü ve ciddi yan etkileri var. Asi olmasaydim, hastanede çok agir sartlarda olabilirdim. Sizler de lütfen tüm asilarinizi yaptirin” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA