(Özel) Istanbul'da Akil Almaz Olay Kamerada Açiklamasi Korkutmak Için Yere Açtigi Atesle Adami Vurdu

Beyoglu’nda bir sahis tartistigi adami, korkutmak için yere açtigi atesten seken kursunla yaraladi. Bacagindan yaralanan adam ayakta yardim beklerken, saldirgan da vatandaslar tarafindan uzaklastirildi. Polis ekipleri tarafindan evinde yakalanan saldirgan ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

(Özel) Istanbul'da Akil Almaz Olay Kamerada Açiklamasi Korkutmak Için Yere Açtigi Atesle Adami Vurdu
Beyoglu Piyalepasa Mahallesi’nde meydana gelen olayda, insan yogunlugunun oldugu sokak üzerinde karsilasan Eyüp S. ile Eyüp B. tartismaya basladi.

Tartismanin büyümesi üzerine silahini çeken Eyüp B., tabancasini çikartarak Eyüp S.’yi korkutmak için yere dogru ates etmeye basladi.



Bacagindan vuruldu, yere düsmeden ayakta yardim bekledi

Bu sirada Eyüp S. ise tabancadan çikan kursunlardan kurtulmak için ziplasa da basarili olamadi. Bacagindan vurulan Eyüp S. ayakta yere düsmeyip ayakta yardim beklerken, çevrede bulunan vatandaslar ise süpheli Eyüp B.’yi olay yerinden uzaklastirdi. Olay yerine gelen saglik ekipleri ayakta bekleyen yarali Eyüp S.’ye ilk müdahaleyi yaptiktan sonra ambulansa alarak hastaneye götürdü.

Polis saldirgani evinde yakaladi

Ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede bulunan vatandaslarla konustuktan sonra güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldi. Yapilan incelemelerde sahsin emniyette suç kaydi bulunan Eyüp B. oldugu tespit edildi. Süpheli Eyüp B.’nin Piyalepasa Mahallesi’nde evinde kiskivrak yakalandi. Gözaltina alinan sahsa, emniyette ifadesinin alinmasinin ardindan “kasten yaralama” ve “atesli silahlar kanununa muhalefet” suçundan adli islem yapildi. Islemleri tamamlanarak ç adliyeye sevk edilen sahis tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yasanan kursunlama ani kamerada

Öte yandan Beyoglu’nda bir kisinin bacagindan vuruldugu o anlar ise güvenlik kamerasina saniye saniye yansidi. Görüntülerde, iki kisinin kalabalik oldugu caddede tartistiklari daha sonra ise süphelinin tabancayi alarak yere dogru ates ettigi, daha sonrada çevrede bulunan vatandaslarin olaya müdahale ettigi görülüyor.
Kaynak: İHA