Manisa Büyüksehir Belediyesinin Fabrikasinda 1 Milyon 828 Bin 990 Kilit Parke Üretildi

Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün önderliginde hayata geçirilen ve kamu kaynaklarinin etkin kullanilmasini saglayan Salihli Beton, Tas Bordür ve Büz Fabrikasi’nda 2021 yilinda 861 bin metrekare kilit parke tasi ve 28 bin renkli kare tas üretimi yapildi.

Manisa Büyüksehir Belediyesinin Fabrikasinda 1 Milyon 828 Bin 990 Kilit Parke Üretildi
Manisa’nin kaynaklarinin Manisa’da kalmasi amaciyla Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün önderliginde hayata geçirilen ve Salihli Beton, Tas, Bordür ve Büz Fabrikasi’nda üretim araliksiz devam ediyor. 2019 yili Ocak ayinda faaliyete geçen ve Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün’ün büyük önem verdigi tesiste üretilen kilit parke taslari, bordür, beton boru ve büzler, Büyüksehir Belediyesi ve MASKI Genel Müdürlügü’nün projeleriyle Manisalilarin kullanimina sunuluyor.

2021 yilinda da araliksiz üretime devam eden Salihli Beton, Tas Bordür ve Büz Fabrikasi’nda, yil boyunca 861 bin metrekare kilit parke tasi ve 28 bin renkli kare tas üretildi. Ayni fabrikada ayrica çesitli ebatlarda 98 bin 935 metre bordür üretimi yapilirken, 28 bin 318 adet farkli ebatlarda beton boru üretimi de yapildi. Öte yandan 2019 yilinda faaliyete geçen fabrikada bugüne kadar, 1 milyon 828 bin 990 metrekare kilit parke tasi, 255 bin 237 metre bordür ve 66 bin 148 adet beton boru üretimi gerçeklestirildi.

Manisa’nin kaynaklarinin Manisa’da kalmasi amaciyla harekete geçerek Salihli Beton, Tas Bordür ve Büz Fabrikasi’ni hizmete kazandirdiklarini ve yapilan çalismalarla kamu kaynaklarinin etkin kullandigini belirten Manisa Büyüksehir Belediyesi Kaynak Gelistirme ve Istirakler Daire Baskani Ersoy Vitas, “MASKI Genel Müdürlügü’nün hayata geçirdigi alt yapi ve üst yapi malzemelerinin ve yani sira Fen Isleri Dairesi Baskanligi’nin üst yapi malzemelerinin tedariki Salihli Kilit Parke Tasi Fabrikasindan karsilanmakta. Manisa Büyüksehir Belediye Baskanimiz Cengiz Ergün önderliginde, Manisalilara en iyi hizmeti sunmanin çabasi içerisindeyiz. Bu noktada da çalismalarimiza ara vermeden devam edecegiz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA