Kaplicada Yanginda Kundaklama Süphesi

Tokat’in Sulusaray ilçesinde kaplica tesisinde çikan yangin maddi hasarla atlatildi. Is yeri sahibi açilisa hazirlanan tesisin benzin dökülerek kundaklandigini ileri sürdü.

Kaplicada Yanginda Kundaklama Süphesi
Edinilen bilgiye göre, Sulusaray ilçe merkezinde yeni insa edilen bir kaplica tesisinin 4’üncü katinda yangin çikti. Sulusaray Belediyesi Itfaiye ekipleri tarafindan yangina müdahale edildi. Yaklasik bir saat süren çalismanin ardindan yangin söndürüldü. Tesis sahibi Ömer Almamis, ay sonunda açilacak olan tesisin odalarina benzin dökülerek kundaklandigini ileri sürdü. Almamis, yasadigi üzüntüyü dile getirerek, “Sulusaray’imiza ikinci bir termal kazandirmanin mutlulugunu, sevincini yasiyorduk. Bu ayin 30’unda da açilisimiz vardi. Ama gördügünüz gibi maddi-manevi bayagi zarar vermisler. Bütün odalara benzin dökmek ve ateslemek kaydiyla böyle bir zarara ugramis durumdayiz. Maddi ve manevi bu bizi yipratacak. Polis ekipleri gereken incelemeyi baslatti. Tesiste en az 1-2 milyon lira zararimiz var” dedi.

Olay yeri inceleme ekipleri tarafindan tesiste inceleme yapildi. Polis ve itfaiye ekiplerinin raporu dogrultusunda yanginin çikis nedeninin tespit edilmesi bekleniyor.
Kaynak: İHA