Ihtiyaç Sahibi Bir Vatandasin Daha Evi Sicak Bir Yuva Haline Getirildi

Bilecik Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlügü ekipleri, bir ihtiyaç sahibi vatandasin evini daha Güzel Market Dayanisma Magazasiyla sicak bir yuva haline getirdi. Belediye ekipleri bu güne kadar 130’a askin evin onarimi yapildigi bilgisine yer verildi.

Ihtiyaç Sahibi Bir Vatandasin Daha Evi Sicak Bir Yuva Haline Getirildi
Bilecik Belediyesi bünyesinde, iki yil önce kapilarini ihtiyaç sahibi vatandaslari için açan Güzel Market Dayanisma Magazasi, hayirsever vatandaslarin ihtiyaç fazlasi esyalarini dar gelirli vatandaslarin kullanimina sunmaya devam ediyor. Bilecik Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlügü ekipleri, Pelitözü Mahallesindeki ihtiyaç sahibi bir vatandasin daha evini kis mevsiminin olumsuzluklarindan koruyarak, sicak bir yuva haline getirdi. Evin eksik esyalarini tamamlayan ekipler bununla da kalmayip evdeki gerekli bakim ve tamirat çalismalarini da yapti.

130’a askin evin onarim ve bakimi yapildi

Belediye ekipleri bugüne kadar 130’u askin evin onarim ve bakimi yapildigini belirterek, kömür, gida ve kirtasiye malzemesi yardimlariyla da ihtiyaç sahibi vatandaslari korunmaya devam edildigi bilgisini verdi.
Kaynak: İHA