Genç Hemsirenin Ölümünü Çantasindan Çikan Not Aydinlatti

Denizli’de atamasi yapildiktan sonra ortadan kaybolan ve 6 gün sonra dere yataginda bogazi ile bilegi kesilmis halde bulunan genç hemsirenin ölümünde süpheli bir duruma rastlanilamadi. Vücudundaki kesikleri hayati tehlike arz etmeyecek sekilde oldugu ve asiri kan kaybi nedeniyle hayatini kaybettigi belirlenen saglikçinin çantasindan ise "Ölümünden kimse sorumlu degildir" yazili not çikti.

Genç Hemsirenin Ölümünü Çantasindan Çikan Not Aydinlatti
Pamukkale ilçesi Karsiyaka Mahallesinde yasayan 23 yasindaki B.Y, 6 gün önce ailesine “Arkadaslarima gidiyorum” diyerek evden ayrildi. Pamukkale Üniversitesi Hemsirelik Bölümü’nden mezun olan ve kisa süre önce Istanbul’a atamasi yapilan B.Y’ye ulasamayan ailesi, kayip basvurusunda bulundu. 6 gün boyunca arama çalismalarini sürdüren aile, Motosikletli Polis Timleri ile beraber kayip ogullarini Pamukkale ilçesi Aktepe Mahallesi’nde bulunan 100. Yil Atatürk Ormaninin içerisinden geçen dere yataginda bogazi kesilmis halde ölü buldu. Aci haber üzerine çok sayida ekibin sevk edildigi olay yerinde sinir krizi geçiren aile üyeleri, ayakta durmakta güçlük çekti.

Geriye çantasinda biraktigi not kaldi

Genç hemsire B.Y’nin süpheli ölümünün intihar mi yoksa cinayete mi oldugunun anlasilmasi için Olay Yeri Inceleme Sube Müdürlügü ekipleri, kapsamli bir çalisma gerçeklestirdi. Yapilan arastirmada B.Y’nin çantasindan "Ölümünden hiç kimse sorumlu degildir" yazili not çikti. Olay yerinde yapilan incelemenin ardindan yapilan otopsi de, B.Y’nin ölümünce süpheli bir duruma rastlanilamadigi ve genç saglikçinin intihar ettiginin kesinlestigi bildirildi.

B.Y’nin falçata ile bogazi ile bilegini kestigi, ancak bu kesiklerin hayati tehlike arz etmeyecek sekilde oldugu, 23 yasindaki hemsirenin uzun süre boyunca asiri kan kaybetmis olmasi sonucu hayatini kaybettigi raporda yer aldi. Cenazesi bugün topraga verilecek olan B.Y’nin ölümüyle ilgili sorusturma devam ediyor.
Kaynak: İHA