BELSOS Personellerine Yangin Egitimi Verildi

Malatya Büyüksehir Belediyesi Itfaiye Daire Baskanligi, resmi kurumlar basta olmak üzere okullar, fabrikalar ve özel is yerlerinde baslattigi yangin ile ilgili egitim çalismalarina devam ediyor.

BELSOS Personellerine Yangin Egitimi Verildi
Egitim seferberligi kapsaminda 2022 yilinda Malatya genelinde yangin basta olmak üzere deprem, sel ve kazalarda alinmasi gereken önlemlerle ilgili egitim çalismalarini sürdüren Itfaiye Daire Baskanligi tarafindan, BELSOS sirketi çalisanlarina egitimler verildi.

Malatya Büyüksehir Belediyesi Nikah Sarayinda BELSOS tesislerinde çalisan personellerin katilimiyla gerçeklestirilen egitimler Itfaiye Egitim Amiri Seyfullah Soylu tarafindan verildi.

Gerçeklestirilen egitim programinda görsellerle birlikte yapilmasi gerekenlerin anlatiminin ardindan yanginlara müdahalenin nasil yapilmasi gerektigi konusunda uygulamali egitimler de verildi.

Egitim çalismalariyla ilgili bilgiler veren Itfaiye Egitim Amiri Seyfullah Soylu, “Malatya Büyüksehir Belediyesi Itfaiye Daire Baskanligi olarak her yil güvenlik sebebiyle insanlarin yogun olarak yasadigi alanlarda yapilmasi gereken faaliyetlerimize süreç olarak devam etmekteyiz. Özellikle is yerlerinde 28681 sayili yönetmelik geregince yilda bir sefer ikaz, alarm, deprem ve tahliye egitiminin yapilmasi mecburi hale getirilmistir. Bizler de Itfaiye Daire Baskanligi egitim amirligi olarak resmi dairelerde, fabrikalarda, is yerlerinde sürekli egitim programlarimizi yapmaktayiz. Malatya Büyüksehir Belediyesi Nikah Sarayinda BELSOS personellerine yönelik yangin güvenligi egitimlerimizi verdik. Egitime katilan arkadaslarimiz basariyla egitimlerini tamamladilar. Egitimlere katilan arkadaslara tesekkür ediyoruz” dedi.

Itfaiye Daire Baskanligina yaptigi çalismalardan dolayi tesekkür eden BELSOS Tesisler Müdürü Murat Güllü, “Egitim amirimiz tarafindan personellerimize egitim verildi.

Egitim sosyal tesislerimizde olmazsa olmazimizdir. Mutfak bölümlerimizde gaz, yanik yag gibi risk tasiyan maddeler bulunuyor. Bunlarla alakali personellerimiz gerekli egitimleri aldilar. Insallah yangin gibi sikintilar yasamayiz. Egitimlere katilan personellerimize ve Itfaiye Daire Baskanligina tesekkür ediyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA