Baskan Tarhan, Esnafi Ziyaret Ederek Sorunlarini Dinledi

Mezitli Belediye Baskani Neset Tarhan, Atatürk Mahallesinde bulunan isyerlerini ziyaret ederek, esnaf ve alisveris yapan vatandaslarla sohbet etti, sorunlarini dinledi.

Baskan Tarhan, Esnafi Ziyaret Ederek Sorunlarini Dinledi
İçel’in merkez ilçe Mezitli Belediyesinden yapilan açiklamaya göre, Gazi Mustafa Kemal Bulvari etrafinda bulunan isyerlerine giderek esnaf ve vatandaslarin yasadiklari sikintilari dinleyen Baskan Tarhan, Mezitli Belediyesinin çalismalariyla ilgili bilgilendirmeler de yapti.

Mezitli Belediyesinin yaptigi hizmetler dolayisiyla tesekkür eden esnaf ve vatandaslar, ekonomide yasanan dalgalanmalarin neden oldugu sorunlarla mücadele ettiklerini söylediler. Esnaf ve vatandaslar, bu süreçte kendilerinin yükünü hafifletecek sosyal projelerin üretilmesi gerektigini ifade ettiler.

Pandemi ve ekonomik belirsizlik sürecinde özellikle vatandaslarin ve küçük esnafin büyük darbe aldigina dikkat çeken Baskan Tarhan ise “Zor günler yasayan vatandaslarimizin yaninda olarak sohbet etmek istedik. En azindan belediyemizin kaynaklariyla yapabileceklerimiz hakkinda fikir alisverisinde bulunduk. Belediyemizin görev, sorumluluk ve yetki alanina giren sorunlarin çözümü için sohbet ettik. Aktarilan konularla ilgili birim müdürlerimizle görüserek çözümünü sagladik” dedi.

Kaynak: İHA