Baskan Kocaman, Emekli Personele Tesekkür Etti

Kartepe Belediye Baskani Mustafa Kocaman, emekli personelleri misafir ederek, hizmetlerinden dolayi tesekkürlerini sundu.

Baskan Kocaman, Emekli Personele Tesekkür Etti
Mustafa Kocaman, Kartepe Belediyesi bünyesinde çalisarak emekli olan personeli misafir etti. Baskan Kocaman’in ev sahipliginde Kartepe Belediyesi Kahvalti Evi’nde düzenlenen programa belediye baskan yardimcilari Orhan Akyüz, Murat Balaban, Mehmet Filiz, Kartepe A.S. Genel Müdürü Zafer Arat ve birim müdürleri katildi.

Personele tesekkürlerini sunan Kocaman, "Uzun süre belediyemizde çalisarak halkimiza hizmet veren arkadaslarimizla bir araya geldik. Hepimizin ortak derdi ilçemize ve vatandaslarimiza daha iyi hizmet etmektir. Göreve geldigimiz günden itibaren sizlerle birlikte çalisarak ilçemize ve halkimiza önemli hizmetler sunduk. Bizden yana hakkimiz varsa helal olsun. Belediyemizdeki emekleriniz için hepinize ayri ayri tesekkür ediyorum. Bundan sonraki hayatinizda hepinize ailenizle birlikte saglik ve mutluluklar diliyorum. Insallah bundan böyle bu birlik ve beraberliginizi sürdürmenizi temenni ediyorum" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA