Baskan Aksoy Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Bozova Belediye Baskani Suphi Aksoy, ilçedeki mahalle muhtarlari ile bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi. Muhtarlara hizmet ve projelerini anlatan Baskan Aksoy, tüm mahalleleri parke tasi ile bulusturacaklarinin müjdesini verdi.

Baskan Aksoy Muhtarlarla Bir Araya Geldi
Bozova’nin gelismesi ve kalkinmasi için büyük çaba sarf eden Belediye Baskani Suphi Aksoy, Belediye Meclis Toplanti Salonunda ilçedeki kirsal ve merkez mahalle muhtarlariyla bulustu. Burada açiklamada bulunan Baskan Aksoy, “Tüm mahallelerimize esit hizmet anlayisi ile imkanlar dogrultusunda çalismalarimiz tüm hiziyla devam etmektedir. Bozova Belediyesi olarak hem merkezde hem kirsalda her zaman sizin yaninizdayiz. Herkesin bir hobisi var benim hobimde halkimiza hizmet etmektir’ diyerek muhtarlarla bir araya gelmekten dolayi mutlu oldugunu ve bölge bölge tüm mahalle muhtarlari ile bulusacaklarini söyledi.



Muhtarlarin dile getirdigi sorun ve talepleri dinleyerek not alan Baskan Aksoy ve ekibi, bu konularin çözümü için gerekli birimlere talimat verdi. Bu arada, toplantiya katilan muhtarlar hem taleplerini hem de aldiklari hizmetten dolayi Baskan Aksoy’a tesekkür ettiler.

Düzenlenen toplantiya Bozova Belediye Baskan Yardimcilari Ilhan Ziro ve Belediye Meclis Üyesi Hasan Aksoy ile teknik ekibin de yer aldigi toplantiya merkez Gölbasi Mahalle Muhtari Mehmet Ali Özgül, Fevzi Çakmak Mahalle Muhtari Ali Akgün, Kirmizipinar Mahalle muhtari Hüseyin Albayrak, Mülkören Mahalle Muhtari Salih Keser, Sogukkoyu Muhtari Mustafa Polat, Argincik Mahalle Muhtari Ismail Sahin, Kindirali Mahalle Muhtari Mehmet Ali Aydogdu, Üçdirek Mahalle Muhtari Ibrahim Dogan, Tunali Mahalle Muhtari Ibrahim Halil Baydil, Ikiz Mahalle Muhtari Hüseyin Kanat, Kizlar Mahalle Muhtari Mehmet Bayram, Tozluca Mahalle Muhtari Mehmet Akcan, Boztepe Mahalle Muhtari Ali Atas, Akmagara Mahalle Muhtari Zeynel Halhalli, Aylan Mahalle Muhtari Ahmet Altun, Denizbaci Mahalle Muhtari Halil Can, Büyükhan Mahalle Muhtari Ibrahim Kiliç, Kilçik Mahalle Muhtari Müslüm Verdü katildi.

Kaynak: İHA