Altinova Kitap Fuarina Büyük Ilgi

3 Ocak 2022 Pazartesi günü kitapseverlere kapilarini açan Altinova 1. Kitap Fuari, büyük ilgi görüyor. 3 Ocak 2022 Pazartesi günü kitapseverlere kapilarini açan Altinova 1. Kitap Fuari, kitapseverler tarafindan yogun ilgi görürken, fuarin en dikkat çeken ziyaretçileri ise ögrenciler oluyor.

Altinova Kitap Fuarina Büyük Ilgi
Altinova Belediyesi Konferans ve Dügün Salonu’nda bu ilk ilki açilan Altinova Belediyesi 1. Kitap Fuarina okurlar büyük ilgi gösteriyor.

Altinova Belediye Baskani Dr. Metin Oral; kitap fuarini ziyaret ederek stantlari gezdi, minik ziyaretçilerle ve ögrencilerle yakindan ilgilendi. Baskan Oral, "Fuara ailelerin çocuklari ile gelmesi bizi en çok sevindiren taraf oldu. Gençlerin ve çocuklarin bu fuarlar sayesinde istedikleri kitaplara ulasmasi, kitaplari sevmesi bizi mutlu ediyor" dedi.

Altinova’da çocuklara ve gençlere yönelik çalismalarin öncelikli faaliyetlerden oldugunu dile getiren Baskan Oral, “Egitim alaninda da ilçemizin marka olmasi için yogun çalismalar yapiyoruz. Bugün çok önemli bir ilki gerçeklestirerek halkimizi kitaplarla bulusturuyoruz. Bunun için çok mutluyuz” diye konustu.

Altinova Belediyesi 1. Kitap Fuari, 09.00-19.00 saatleri arasinda 9 Ocak 2022 Pazar gününe kadar açik kalacak.
Kaynak: İHA