Osmaniye'de Korona Virüs Denetimi

Korona virüs vaka sayilarinin düsüse geçtigi Osmaniye’de Covid-19 denetimleri Vali Erdinç Yilmaz’in katilimiyla devam ediyor.

Osmaniye'de Korona Virüs Denetimi
Saglik Bakanligi tarafindan haftalik olarak güncellenen insidans haritasinda 100 binde 99,53 oranla vaka sayilarinin düsüse geçtigi Osmaniye’de korona virüs denetimleri devam ediyor. Belediye Baskan Yardimcisi Mehmet Hulusi Akkus, Il Saglik Müdürü Dr. Hasan Öznavruz ve 112 Acil Çagri Merkezi Müdürü Guddusi Arik ile birlikte Atatürk Caddesi’nde esnafi ziyaret eden Vali Erdinç Yilmaz, korona virüsün yeni varyanti olan Omicron’a karsi dikkatli olunmasini istedi.

Denetimlerinin ardindan açiklama yapan Vali Yilmaz, “Korona virüsle su ana kadar iyi bir mücadele verdik, iyi de gidiyoruz hamdolsun. Ama bu yeni varyantin çok hizli yayilmasi nedeniyle önümüzdeki süreçte artislar olabilecegini düsünüyoruz. Dolayisiyla, daha dikkatli olmamiz, bu mücadelede basarili olmamiz açisindan, önemli. Asilamada iyi gidiyoruz hamdolsun, bunu sürdürelim. Osmaniyeli hemserilerimle birlikte bu konuda hassasiyetimizi sürdürerek bu mücadeleyi en iyi sekilde sonuçlandiracagimiza inaniyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA