Kemer Belediyesi EMITT Turizm Fuarina Hazir
Kemer Belediyesi, bu yil da TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi’nde düzenlenecek EMITT turizm fuarina katilacak.

“Tüm hazirliklar tamamlandi”
Kemer Belediye Baskani Necati Topaloglu, Kemer Belediyesi olarak EMITT Fuarina katilacaklarini ve Türkiye’nin en önemli turizm lokomotifleri arasinda yer alan Kemer’i en iyi sekilde tanitacaklarini belirtti.
Fuarin, 9-12 Subat tarihlerinde dünya turizm profesyonellerini ve tatil tüketicilerini 25’inci kez Istanbul’da bir araya getirecegini anlatan Baskan Topaloglu, “EMITT Fuari için tüm hazirliklarimiz tamamlandi. Yerli misafirlerimiz de bizim için çok önemli. Fuara katilarak Kemer’i en iyi sekilde tanitacagiz” dedi.
“Kemer, dalis fuarinda da yerini alacak”
Topaloglu, EMITT Fuarinin yani sira 10 Subatta Moskova’da düzenlenecek olan Dalis Fuarinda da Kemer’in tanitimina katki saglayacaklarina deginerek, “Moskova’daki fuar için stant yerimizi ayirttik. Kemer’deki dalis yapan firmalarimiz buraya katilim saglayacak ve Kemer’in en güzel dalis noktalari hakkinda bilgiler verecek. Ayrica Kiev ve Moskova Fuarlari da var. Stant paralarimizi ödedik. Elimizdeki tanitim brosürlerini orada dagitacagiz. Su anda hiçbir sikinti yok. Kemer’i en iyi sekilde tanitacagiz” diye konustu.
