Sultangazi'de Çatidan Düsen Kar Yigini Lüks Otomobile Zarar Verdi

Sultangazi’de 10 gün önce alinan lüks otomobilin camina, is yerinin çatisindan kar yigini düstü. Karlarin altinda kalan aracin ön cami kirildi.

Sultangazi'de Çatidan Düsen Kar Yigini Lüks Otomobile Zarar Verdi
Olay dün aksam saatlerinde Habibler Mahallesi Eski Edirne Asfalti üzerinde yasandi. Erimeye baslayan kar yiginlari nedeniyle Yildirim Gök isimli vatandasin 10 gün önce aldigi ve isyerinin önüne park ettigi lüks otomobili, is merkezinin çatisindan düsen kar yiginlarinin altinda kalarak zarar gördü.

“Daha 10 gün önce arabayi aldim”

Yildirim Gök verdigi bilgide, "Sabah is yerime geldim. Biraz arabayi ileri dogru alayim ki arkadan arabalar yanassin. Ileri alinca bu sefer çatidaki karlari fark edemedim. Sonra yukaridan indim ve baktim ki karlar camin üstüne düsmüs ön cam kirilmis. Daha 10 gün önce aldim arabayi Allah’tan kaskosunu yeni yaptirmistim o yüzden yani nazarlik oldu. Gördügünüz gibi iste insallah daha farkli bir sey olmaz yapacak bir sey yok. Sürücüler mümkün oldugu kadar çatinin önüne ve kenarlarina arabalarini park etmesinler böyle karli durumlarda özel araçlari ile çikmamalari daha iyi olur" diye konustu.

Ön cami kirilan otomobil daha sonra çekiciye yüklenerek tamir edilmek üzere servise götürüldü.
Kaynak: İHA