Esenyurt'ta Polisin 'Dur' Ihtarina Uymayan Sahislar Ortaligi Birbirine Katti

Esenyurt’ta polisin ‘dur’ ihtarina uymayan süpheliler ara sokaklardan hizla geçip arabalara zarar verdi. Sokaktaki çocuklarin canini da hiçe sayan sahislar araci Avcilar ilçesinde bir ara sokakta birakip kayiplara karisti. O anlar güvenlik kamerasina yansidi.

Esenyurt'ta Polisin 'Dur' Ihtarina Uymayan Sahislar Ortaligi Birbirine Katti
Olay, Esenyurt’ta dün ögle saatlerinde yasandi. Edinilen bilgilere göre polis, 06 BOD 506 plakali araç içindeki süphelilere ‘dur’ ihtarinda bulundu. Sahislar görevli memurlara silah gösterdikten sonra kaçarken bir yaya ve polise çarpti. Ara sokaklarda süpheli sahislar ile polis arasinda kovalamaca yasandi. Kovalamaca sirasinda süpheliler 2 vatandasin aracina çarpti. Polis ekiplerinin ates etmesi sonucu süphelilerin aracinin lastigi patladi. Yasanan kovalamacanin ardindan araç Avcilar Yesilkent Mahallesi’nde bir ara sokakta bulundu. Süphelilerin kimliklerinin tespit edilmesi için çalismalar devam ederken, araçta uyusturucu madde ele geçirildigi ögrenildi.

Çocuklarin canini hiçe saydilar

Sahislar ara sokaklardan kaçarken güvenlik kameralari tarafindan saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde süphelilerin sokak arasinda yürüyen çocuklarin yanindan hizla geçtikleri görüldü.

Olay sirasinda park halindeki aracina çarpilan Metin Balkan, “Polislerle süpheliler arasinda bir çatisma oldu. Süpheliler kaçarken aracima çarpti. O sirada Allah’tan çocuk yokmus yolda. Çok sükür çocuklara bir sey olmadi. Arabamizi yaptiracagiz bir sekilde. Baska araçlarda da zarar var” dedi.

Kaynak: İHA