Üsküdarlilar, 90'Larin Sanatçilari Ile Nostalji Yasadi

80’lerin ve 90’larin efsane isimlerinden olan Hazal, Mansur Ark, Ragga Oktay, DJ. Fikret Kocamaz, en sevilen sarkilarini Üsküdar’da seslendirdi. Üsküdarlilar gecede nostalji dolu bir müzik söleni yasadi.

Üsküdarlilar, 90'Larin Sanatçilari Ile Nostalji Yasadi
Üsküdar Belediyesinin Baglarbasi Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenledigi konserde 80’lerin ve 90’larin efsane isimlerinden olan Hazal, Mansur Ark, Ragga Oktay, DJ. Fikret Kocamaz sahne aldi. Üsküdarlilar sanatçilar esliginde nostalji dolu müzik söleni yasadi. sanatçilar, bir dönemin dillerden düsmeyen, en sevilen sarkilarini Üsküdarlilar için seslendirdi. Vatandaslar konsere yogun ilgi gösterdi.

Konser öncesi açiklamada bulunan sanatçi Ragga Oktay, “Çok güzel hissediyoruz. Üsküdar Belediyesi’nin etkinligine katilacagiz. Doksanli yillar partisi olacak. Biliyorsunuz zaten havalar da karliydi. Direkt arkasindan böyle sicak bir etkinligin olmasindan dolayi çok mutluyuz. Insanlarin egleneceginde çok eminim. Bizi de ayrica düsündükleri için organizasyonu yapan bütün herkese, Üsküdar Belediyesine buradan çok tesekkür ediyoruz. Umarim herkes eglenecek” ifadelerini kullandi.

Sahne alan bir diger degerli sanatçi Mansur Ark, “Belediyemizin böyle bir etkinligi tabii ki çok güzel. Koronadan hastaliklardan, soguktan, kardan, kistan sonra insanlarin motivasyona ihtiyaci var. Biz de hem eglenmek hem eglendirmek için buradayiz. Insallah çok eglenceli bir gece olacak. Tüm ekibe Banu Hanim’a tesekkür ediyoruz. Diger etkinliklerde insallah karsilasacagiz gibi hissediyorum” seklinde konustu.

90’larin popüler sarkicilarindan olan Hazal, “Büyük bir katilim var. Daha önce de Üsküdar Belediyesi’nin etkinliklerine katildik. Doksanlardan farkli sanatçi arkadaslarimiz da vardi. Bugün Ragga Oktay ve Mansur Ark arkadasim ile ben çikiyoruz. Zaten çok acayip coskulu, keyifli geçiyor. Devam etmesini istiyoruz. Çünkü bizi yeni jenerasyonla da bulusturuyor. Çok genç bir kitle var. Her sarkimizi biliyorlar. O yüzden bu tür etkinliklerde en çok ben yeni jenerasyonu kazanmamiz adina seviniyorum. Tabii ki vefali dostlarla da bir araya gelmis olmak mutlu ediyor. Güzel bir konser olacak. Her zamanki gibi” dedi.

Kaynak: İHA