'Sevimli Dostlar' Ceylan Karavil Park AVM'de Minik Hayranlariyla Bulustu

Dogu ve Güneydogu Anadolu Bölgesi’nin en büyük alisveris merkezlerinden biri olan Ceylan Karavil Park AVM, sömestr tatili etkinlikleri kapsaminda Sevimli dostlar çizgi film karakterlerini minik hayranlariyla bulusturuyor.

'Sevimli Dostlar' Ceylan Karavil Park AVM'de Minik Hayranlariyla Bulustu
Karavil Grup ve Ceylan Grup ortakliginda hayata geçen kiralama ve yönetimi ENS Danismanlik tarafindan yapilan Güneydogu Anadolu Bölgesi’nin en büyük alisveris merkezi Ceylan Karavil Park AVM’de, düzenlenen etkinlikler çocuklara sömestr tatil keyfini doyasiya yasatmaya devam diyor. Çocuklarin en sevdigi çizgi film karakterleri Sevimli dostlar, 29-30 ocak tarihlerinde Ceylan Karavil Park AVM’de minik hayranlariyla bulusturuyor. Çocuklar, sarki ve oyunlarla dolu Sevimli Dostlar gösterilerini Ceylan Karavil Park AVM’de ücretsiz olarak izleme sansi bulup, eglence dolu oyunlar ve çesitli aktivitelerle keyifli bir sömestr tatili geçirme firsati yakalayacak. Her yastan ziyaretçiyi agirlayan Ceylan Karavil Park, çocuklarin gelisimine katkida bulunacak, onlarin interaktif sekilde katilim saglayabilecekleri, zihinsel ve bedensel gelisimlerinin ön planda tutulacagi bir birinden farkli çocuk etkinliklerine ev sahipligi yapmaya devam edecek.

Sevimli dostlar çizgi film karakterleri 29-30 ocak tarihlerinde 14.00,16.00,18.00 saatleri arasinda Ceylan Karavil Park AVM’de minik hayranlariyla bulusmaya devam edecek.
Kaynak: İHA