Nazilli Belediyesi Hasköy'de Kapsamli Temizlik Çalismasi Yapti

Nazilli Belediyesi sorumluluk alani içerisinde yer alan Hasköy Mahallesi’nde kapsamli bir temizlik çalismasi gerçeklestirdi.

Nazilli Belediyesi Hasköy'de Kapsamli Temizlik Çalismasi Yapti


Nazilli Belediyesi, ilçe genelindeki temizlik çalismalarini araliksiz sürdürüyor. Temizlik Isleri Müdürlügü ekipleri, sorumluluk alani içerisinde yer alan Hasköy mahallesinin tamaminda köse bucak temizlik yapti. Çevrede kötü görüntü ve kokuya sebep olabilecek her seye karsi önlem alan ekipler Hasköy Mahallesi’nde bulunan baglanti yollarini ve sokaklari süpürdü. Yol kenarlarinda olusan yabani otlar, kuru dal parçalari da tirpanlanarak temizlendi. Temizlik Isleri Müdürlügü Ekiplerinin özverili sekilde çalismasi sonucu Hasköy Mahallesi’nde sokaklar tertemiz bir görünüme kavustu.

Ekipler tarafindan yapilan kapsamli çalisma mahalle sakinleri tarafindan memnuniyet ile karsilanirken Hasköy Mahallesi sakinleri yapilan temizlik çalismasindan dolayi Nazilli Belediye Baskani Kürsat Engin Özcan ve tüm emegi geçenlere tesekkür etti.

Günlük temizlik çalismalarinin yani sira Kapsamli temizlik çalismalarinin tüm mahallelerde düzenli olarak sürdürüldügünü belirten Nazilli Belediye Baskani Kürsat Engin Özcan; “Ekiplerimiz günlük rutin temizlik çalismalarini gerçeklestirirken, yapilan planlama çerçevesinde sorumluluk alanimiz içerisinde olan tüm mahallelerimizde de kapsamli temizlikler yapiyor. Bu çalismalarimizi sehrimizin diger noktalarinda da gerçeklestirmeye devam edecegiz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA