Medical Park Gaziantep Hastanesi Kalitesine 4'Üncü Tescil

Gaziantep’te basarilariyla son yillarda hizli bir ivme yakalayan ve kalitesini tekrar tescilleyen Medical Park Gaziantep Hastanesi Türkiye Saglik Hizmetleri Kalite ve Akreditasyon Dernegi (TÜSKA) tarafindan her üç yilda bir yenilenen Saglikta Akreditasyon Standartlari (SAS) belgesini tekrar alarak Türkiye’de reakredite olan ilk hastane oldu.

Medical Park Gaziantep Hastanesi Kalitesine 4'Üncü Tescil
Medical Park Gaziantep Hastanesi’nin geçmiste bes adet olan kalite tescil belgelerinin sayisi bu yil sekize yükseldi. Medical Park Gaziantep Hastanesi, Saglikta Akreditasyon Standartlari (SAS) belgesi ve ISO 10002, 14001, 50001, 9001, 27001 Bilgi Güvenligi Yönetim Sistemi, Sifir Atik Belgesi, TSE Covid-19 Güvenli Üretim Belgesini alarak akredite olan, Gaziantep’in ve bölgenin tek hastanesi olmanin gururunu yasiyor.

“Yasanilabilir bir dünya için vermis oldugumuz degerin de sembolüdür”

Konu ile ilgili bilgi veren Medical Park Gaziantep Hastanesi Genel Koordinatörü Hayrullah Kubba, “Medical Park Gaziantep Hastanesi’ni siradan degil, aranilan bir hastane konumuna getirmek için çok çalistik, çok emek verdik. Bölgede öncü olma özelligimizi hizmette süreklilik prensibimizle gerçeklestirdik. Çünkü SAS belgesini almaya hak kazandigimizda bu hizmetin devamliligini da hesaba katarak halkimiza her zaman kaliteli hizmet vermeyi amaç edindik. Saglikta Akreditasyon Standartlari (SAS), bizim kalitemizi ortaya koydugumuzun belgesidir. ISO 10002, hastanemizde her zaman asil önceligimiz olan Müsteri Memnuniyetini, ISO 14001 ve ISO 50001, doga dostu olmaya çalistigimizi, Çevre Yönetim Sistemlerini ve Enerji Yönetim Sistemlerini, ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemlerini, 27001 Bilgi Güvenligi Yönetim Sistemini, Sifir Atik Belgesi ve son olarak da Pandemi döneminde TSE Covid-19 Güvenli Üretim Belgeleri ile de Gaziantep’te ve bölgede kaliteli saglik hizmeti verdigimizi ispat etmekteyiz. Bu belgeler, kalite yönetim sistemlerini prosedür ve talimatlarla süreci iyi yönettigimizin belgeleridir. Ayni zamanda, bu belgeler personellerimizin misafirlerimize verdigi önemin göstergesidir. Bunun yaninda, Medical Park Gaziantep Ailesi olarak çevremizi koruyarak daha yasanilabilir bir dünya için vermis oldugumuz degerin de sembolüdür” diye konustu.

Medical Park Gaziantep Hastanesi Yönetimi, Saglikta Akreditasyon Standartlari (SAS) basarisini personelleriyle gerçeklestirmis oldugu bir etkinlikle kutladi. Genel Koordinatör Kubba öncülügünde, Bashekim Prof. Dr. Ekber Sahin, hastane yöneticileri ve personellerle ‘’SAS Bizim Isimiz’’ temali pasta kesimi gerçeklestirildi.

Personellere sunmus olduklari katkilar nedeniyle özel olarak tesekkür edildi. Etkinlik personellerin yogun ilgisi ile son buldu.
Kaynak: İHA