Güder Ve Milletvekili Tüfenkci, Vatandaslarin Sorunlarini Dinledi

Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ile birlikte Hatunsuyu Mahallesi’ndeki vatandaslar ile sohbet etti. Vatandaslarin sorun ve taleplerini dinleyen Güder, “Hatunsuyu’nu 2023 yilina güzel bir sekilde hazirliyoruz” dedi.

Güder Ve Milletvekili Tüfenkci, Vatandaslarin Sorunlarini Dinledi
Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ve AK Parti teskilati üyeleri ile birlikte Hatunsuyu Mahallesi’nde ikamet eden vatandaslarla bir araya geldi. Kisin soguk günlerinde vatandaslarla sohbet eden Güder ve Milletvekili Tüfenkci, vatandaslarin sorun ve taleplerini dinledi. Vatandaslarin yogun sevgisi ile karsilayan Baskan Güder ve Milletvekili Tüfenkci, Hatunsuyu’nun gelisimine ve güzellesmesine ayri bir önem verdiklerinin altini çizdiler.

“Makam sevdasiyla degil hizmet askiyla çiktik”

Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, “Biz yola makam sevdasiyla degil hizmet askiyla çiktik. Battalgazi’mizin 103 mahallesine esit hizmeti götürmek için gecemizi gündüzümüze katmis durumdayiz. Biz 303 bin nüfuslu büyük bir aileyiz. Battalgazi’mizde, bu ailenin fertleri olarak baris, kardeslik ve huzur içerisinde yasiyoruz. Ailemizin tüm fertleriyle gece gündüz demeden bir aradayiz. Tüm aci ve mutlu günlerimizde birbirimize destek oluyoruz. Vatandaslarimizin taleplerini ve sorunlarini istisare kültürü içinde hep birlikte çözüyoruz. Biz yola koltuk hirsiyla, makam sevdasiyla degil, milletimize hizmet askiyla çiktik. Baskalari ne yaparsa yapsin. Biz milletimiz için hizmet yapacagiz, eser üretecegiz. Göreve geldigimiz günden itibaren Hatunsuyu bölgemizin alt ve üst yapiyi güzellestirme adina çalismalar yapiyoruz. Hatunsuyu belde belediyesiydi ve olanaklardan kaynakli geçmiste sinirli isler yapildi. Hayata geçirdigimiz proje ve hizmetlerle Hatunsuyu’nu 2023 yilina güzel bir sekilde hazirliyoruz” ifadelerini kullandi.

“Hatunsuyu her geçen gün daha da büyüyor”

Battalgazi Belediyesi’nin vatandaslarin sorunlarini hizli bir sekilde çözdügüne dikkat çeken AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, “Hatunsuyu mahallemiz Battalgazi ve Malatya için çok önemli. Hatunsuyu’nun gelismesi ve saglikli bir sekilde degismesi hepimizin tek arzusudur. Tekstilkent mahallemiz adina çok ama çok önemli. Hatunsuyu bölgemiz her geçen gün büyüyor ve gelisiyor. Burada yasayan vatandaslarimizin tabi ki sorunlari olabilir ama Battalgazi Belediye’miz vatandaslarin sorunlarini hizli bir sekilde çözüme kavusturuyor. Baskanimiz Osman Güder sürekli olarak sizlerle beraber. AK parti kuruldugu günden bu yana halk ile iç içe, sizin hissiyatlariniza tercüman olan ve hesabini da yine halka veren bir partidir. Halkin partisi olan AK Parti’yi ve Cumhurbaskanimiz sayin Recep Tayyip Erdogan’i karalama kampanyasini sizlerde gördünüz, sahitlik ettiniz. Kimi zaman patates sogan üzerinden kimi zaman altin döviz üzerinden. Iftira, yalan, troller ve dedikodularla yipratmaya çalisiyorlar. Halkimizda kafa karisikligi yaratmaya çalisiyorlar fakat artik karsilarinda eski Türkiye yok. Artik bölgede güçlü bir Türkiye var. Istanbul’da azcik yagan kar karsisinda hallerine bakmayip siyaset yapma pesine düsüyorlar. Rabbim birligimizi ve beraberligimizi bozmasin. Allah’in izniyle sizlerin oylariyla oynanan tüm oyunlari bozacagiz” diye konustu.

Kaynak: İHA