Bursa'da Gece Kulübünde Baslayan Tartisma Düelloya Dönüstü Açiklamasi 1'I Agir 2 Yarali

Bursa’da gece kulübünde tartisan 2 grup arasinda çikan silahli kavgada 1’i agir 2 kisi yaralandi. Yaralilarin agabey ve kardes oldugu ögrenildi.

Bursa'da Gece Kulübünde Baslayan Tartisma Düelloya Dönüstü  Açiklamasi 1'I Agir 2 Yarali
Olay, saat 04.30 siralarinda merkez Nilüfer ilçesi Esentepe mahallesi Sanayi caddesi üzerinde bulunan bir gece kulübünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, eglence mekaninda 2 grup arasinda henüz bilinmeyen bir sebepten dolayi tartisma çikti. Kisa sürede büyüyen tartisma kavgaya dönüstü. Kavganin gece kulübünün disina tasmasiyla birlikte 2 grup yanlarinda getirdikleri tabancalari çikardilar. Daha sonra birbirlerini kursun yagmuruna tutan 2 gruptan kursunlarin hedefi olan Suat A. (29) agir yaralanirken kardesi Firat A. (25) ise vücudunun çesitli yerlerinden yaralandi.

Silah seslerini duyan çevredekilerin ihbari üzerine olay yerine çok sayida polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Süpheliler ekipler gelmeden olay yerinden kaçarak uzaklastilar. Olay yerine gelen saglik ekipleri yaralilara ilk müdahalelerinin ardindan Firat A. Çekirge Devlet Hastanesine kaldirilirken agabeyi Suat A. Bursa Sehir Hastanesine kaldirildi. Tedavi altina alinan yaralilardan Suat A.’nin saglik durumunun agir oldugu ögrenildi. Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri yaklasik 16 adet bos kovan buldu.

Polis ekipleri kaçan süphelilerin yakalanmasi için çalisma baslatti.
Kaynak: İHA