Alanya Yaylalarinda Kar Mesaisi

Alanya Belediyesi, kar yagisinin hayati olumsuz etkiledigi yaylalarda mahsur kalan vatandaslarin imdadina yetisti. Cenaze gibi nedenlerden dolayi yaylaya gitmek zorunda kalan vatandaslarin yolu açilirken, yaylada mahsur kalan vatandaslar da güvenle sehir merkezine ulastirildi.

Alanya Yaylalarinda Kar Mesaisi
Kent merkezinde siddetli yagisla, yüksek kesimlerde ise karla mücadelesini sürdüren Alanya Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri, dogudan batiya, kuzeyden güneye hummali çalismalar yürütüyor. Zaman zaman komsu ilçelerin de yardimina kosan ekipler, Gedevet, Dere, Dere Türbelinas, Mahmutseydi, Türktas, Süleymanlar basta olmak üzere kar yagisinin etkili oldugu bölgelerde mahsur kalan vatandaslarin imdadina yetisti.

Seyahat zorunlulugu olan vatandaslarin yolu açildi

Cenaze sebebiyle Dere Mahallesi’ne gitmek zorunda olan ancak kar nedeniyle kapanan yolda mahsur kalan vatandas, yardim talebine aninda geri dönüs saglayan Alanya Belediyesi’ne tesekkür etti. Mahsur kaldigi yerden kurtulan Talat Yildiz isimli bir vatandas, “Yollar yagis nedeniyle kapaliydi. Cenazeye yetismeye çalisiyoruz. Sag olsun Alanya Belediyemiz yolumuzu açarak güvenli bir hale getirdi” dedi.

Kaynak: İHA