Sakarya'dan Soguk Havada Iç Isitan Görüntüler

Sakarya giselerinde soguk havada iç isitan görüntüler kaydedildi. Sakarya Büyüksehir Belediye Baskani Ekrem Yüce, zorlu sartlarda yolculuk yapan vatandaslara çorba ikraminda bulundu.

Sakarya'dan Soguk Havada Iç Isitan Görüntüler
Yurt genelinde etkili olan kar yagisi, bazi bölgelerde vatandaslarin yollarda kalmasina sebep oldu. Sakarya’da da etkisini gösteren yagislar sonrasinda ekipler adeta teyakkuza geçti. Adapazari Giselerine giden Sakarya Büyüksehir Belediye Baskani Ekrem Yüce ise, kar ve buzlanma nedeni ile zor sartlarda yolculuk yapan soför ve yolculara sicak çorba ikraminda bulundu. Burada yoldaki vatandaslar ile de sohbet eden Yüce’nin örnek davranisi begeni kazandi.

Yapilan duyarli etkinlik Sakarya Büyüksehir Belediyesi’nin sosyal medyasindan paylasildi. Yapilan paylasimda, “Hizmetlerimiz sayesinde yüzü gülen vatandaslarimizi görünce çok mutlu oluyoruz. Sehrimizin giris-çikis noktasi olan Sakarya giselerinde kar ve buzlanma nedeni ile zorlu sartlarda yolculuk yapan soför ve yolculara çorba ikraminda bulunduk. Yolunuz açik olsun” ifadelerine yer verildi.

Kaynak: İHA