Horasan Esnaf Ve Sanatkarlar Odasi Baskanligina Burhan Aydin Seçildi

Horasan Esnaf ve Sanatkârlar Odasi Baskanliginin 10.Olagan Genel Kurul toplantisi yapildi. Burhan Aydin Horasan esnaf ve sanatkarlar odasi baskani olarak seçildi.

Horasan Esnaf Ve Sanatkarlar Odasi Baskanligina Burhan Aydin Seçildi
Divan baskanligini Erzurum esnaf ve sanatkarlar odalar birligi baskani Rasim Firat’in yaptigi genel kuruldu eski Baskan Hüseyin Aydin anisina bir dakikalik saygi durusu yapildi. Tek liste halinde yapilan seçimde 390 kayitli seçmen bulunurken 225 seçmenin oyunu alan Burhan Aydin Horasan esnaf ve sanatkarlar odasi baskani seçildi.

Horasan Esnaf ve Sanatkarlar Odasi Odasi Baskani Burhan Aydin, üyelerine bir tesekkür konusmasi yaparak, aldigi oylarin hakkini vermek için elinden geleni yapacagini söyledi.

Aydin, “Horasan esnafimiza hizmet etmekteyim. Horasan esnafinin sikintilarini biliyorum bu sikintilara gerekeni yapiyoruz. Horasandaki tüm esnafi gezerek sikintilarini dinliyorum. Sikintilarini çözüyoruz. Her zaman yaptigimiz hizmetlerimiz ile öncü bir oda olmak, odamizin çitasini daha yukarilara çikarmak gayreti içinde olduk. Çok iyi de yol aldik. Birçok güzel proje ile esnafimizin her alanda güçlenmesi için çalistik. Tarafsiz hizmet anlayisi ve sizlerin destegi ile önümüzdeki süreçte damga vuracak yeni projelerimizi hayata geçirme gayreti içinde olacagiz. Bana güvenen üyelerimizin bu güvenini bosa çikarmamak için yepyeni projeler gelistirecegiz. Herkese tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA