Üsküdar'da Karli Yolda Kontrolünü Kaybeden Servis Yan Yatti

Üsküdar’da servis araci yogun kar yagisinin oldugu saatlerde yokus asagi inerken kontrolünü kaybederek önce bir evin bahçe kapisina ardindan bir otomobile vurarak yan yatti. Yan yatan servis aracinda kimse yara almadi.

Üsküdar'da Karli Yolda Kontrolünü Kaybeden Servis Yan Yatti


Kaza, Çengelköy Mahallesi Baglar Caddesinde sabah 05.00 siralarinda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, isçileri tasiyan servis minibüsü kar yagisindan dolayi, yokus asagi indigi yolda kayarak takla atti. Baglar Caddesinden asagi inen Ayhan Demircan yönetiminde ki 34 LAU 894 plakali Fiat marka isçi servisi kar yagisindan dolayi kayganlasan yolda kontrolünü kaybederek, önce bir binanin giris kapisina ardindan da 34 TK 3432 plakali Mercedes marka otomobile çarparak devrildi. Serviste bulunan 3 isçi ve araç sürücüsü kazadan yara almadan kurtuldu. Olayda kimse yara almazken bir otomobil hasar aldi. Kazanin ardindan Çengelköy Belediyesi’ne ait tuzlama ve kar temizleme araci, kaza olan caddede tuzlama yapti.

Servis söförü Ayhan Demircan, “Personelleri topladim 3 kisi, 2 kisi daha alacaktim. Ana yola dogru inecektim baktim araç kaymaya basladi birinci vitese attim fayda etmedi. Bu sefer geri vitese taktim o da fayda etmedi. Ayagimi frenden çektim kaymaya basladi.

Park halindeki otomobile çarptiktan sonra yan yattim.”
Kaynak: İHA