Küçükçekmece'de Kar Yagisini Gören Vatandaslar Sokaga Döküldü

Istanbul’da gece saatlerinde baslayan kar kentin genelini beyaza bürüdü. Küçükçekmece’de çocuklar aileleriyle birlikte kartopu oynayarak, kimisi kayarak kimisi de parka çikip halay çekerek karin keyfini çikardi. Kar yagisi nedeniyle bazi araçlar yolda kaldi.

Küçükçekmece’de aksam saatlerinde ani sekilde baslayan kar yagisi yerleri beyaza bürüdü. Karin yagdigini gören çocuk, yasli, kadin erkek her kesimden vatandas kendini disari atti. Yogun yagisa aldirmayan çocuklar sokakta doyasiya kartopu oynarken, kimisi de posetlerle yokus olan yollarda kayarak eglendi.

Parka çikip karin altinda halay çektiler

Gece geç saatlere kadar sokaklarda eglenen gençler ise kar topu oynayarak karin keyfini çikardi. Yogun yagisi gören bir grup kadin ise parka çikarak müzik esliginde halay çekti. Okullarin tatil olmasini firsat bilen çocuklar ise sokakta hem kartopu oynadi hem kayarak doyasiya eglendi.

Yol kapandi araçlar yolda kaldi

Yogun kar yagisi nedeniyle sürücüler aniden buzlanan yolda kaldi. Halkali Gümrük Yolunda kalan araçlar uzun kuyruklar olusturdu. Kar yagisi nedeniyle ilerlemekte güçlük çeken bazi araçlar ise kayarak gidebildi. Kimisi de diger araçlara çarparak durabildi.

Arkadaslariyla kartopu oynamaya çikan mahalle sakini Selman Ece, “Uzun süre karin gelmesini bekliyorduk. Yarin hem tatil hem de kar yagisini görünce çocuklarla beraber sokaga çiktik. Sabaha kadar buradayiz ve eglenecegiz. Karin tadini çikaracagiz” diye konustu.

Kaynak: İHA