Kavaklidere AAT'ye Tam Not

Manisa Su ve Kanalizasyon Idaresi (MASKI) Genel Müdür Yardimcisi Gökhan Çevik, Alasehir ilçesine bagli Kavaklidere mahallesinde bulunan Atiksu Aritma Tesisinde mahalle muhtarlari, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ve AK Parti ilçe yönetimlerini agirladi.

Kavaklidere AAT'ye Tam Not
MASKI Genel Müdür Yardimcisi Gökhan Çevik, Kavaklidere Atiksu Aritma Tesisinde, Kavaklidere, Yeniköy, Örnekköy ve Sahyar mahalle muhtarlari ile Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alasehir Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Erdal, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ilçe Baskani Necdet Türk ve yönetimi, Alasehir Ülkü Ocaklari Baskani Çagatay Yayla ile AK Parti Ilçe Baskan Vekili Mehmet Sencer Türkmen ve yönetimi ile Kavaklidere Esnaf Kefalet Kooperatifi Baskani Kudret Bozkaya’yi agirladi. Tesise giren atiksuyun dönüsüm sürecini muhtarlar ve konuklarina anlatan Genel Müdür Yardimcisi Çevik, 4 milyon lira yatirim bedeli ile insa edilen tesisi basariyla islettiklerinin altini çizdi.

MASKI Genel Müdür Yardimcisi Gökhan Çevik, yapilan programin amacinin tesise gelen atik su ile tesisten çikip dogaya desarj edilen atiksu arasindaki farki muhtarlar, partililer ve vatandaslar ile paylasmak oldugunu söyledi.

Idare olarak sadece vatandaslara saglikli içme suyu temin etmediklerini belirten Çevik, evsel nitelikli atiksulari aritarak bereketli havzalari koruma altina aldiklarini da ekledi.

Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün’ün, Gediz ve Bakirçay Havzalarinda yeniden balik tutulacak sözünü yerine getirmek için çalistiklarini belirten Genel Müdür Yardimcisi Gökhan Çevik, “Büyük yatirimlar ile il genelinde insa ettigimiz, ya da isletmesini devraldigimiz Atiksu Aritma Tesisleri Manisa’nin gelecegine yapilan en büyük yatirimlardir. Alasehir ilçemize bagli Kavaklidere mahallemizde insa ettigimiz tesisimiz de basarili bir sekilde günlük 500 metreküp atiksuyu aritiyor. Toplumun her kesiminden vatandaslarimizi tesislerimizi görmeye davet ediyorum” dedi.

Mahalle muhtarlari ve partililer de tarimin büyük öneme sahip oldugu Manisa’da böylesine güzel tesisler görmekten dolayi mutlu olduklarini belirterek, Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün’e tesekkür ettiler.

Ziyarette Abone Isleri Dairesi Baskani Talip Akbas, Ilçe Hizmetleri Dairesi Baskani Serpil Çakir, Kanalizasyon Dairesi Baskani Mümin Deniz, Büyüksehir Belediyesi Alasehir Muhtarlik Isleri Sube Müdürü Himmet Günes, MASKI Ilçe Sefi Mustafa Korkusuz ve teknik personel de hazir bulundu.
Kaynak: İHA