Kusadasi Belediyesi'nden Miniklere Karne Hediyesi

Kusadasi Belediyesi 2021-2022 egitim ögretim yilinin ilk yarisini tamamlayarak yariyil tatiline giren ögrenciler için çesitli etkinlikler düzenlemeye basladi. Programin ilk gününde Erkan Yücel Sahnesi’nde sergilenen “Asterix ve Oburix Tembellige Karsi” isimli çocuk oyunu Kusadali miniklerden yogun ilgi gördü.

Kusadasi Belediyesi'nden Miniklere Karne Hediyesi


Türkiye genelinde 2021-2022 egitim ve ögretim yilinin ilk yarisinin son ders zili 21 Ocak Cuma günü çaldi. Milyonlarca ögrenci 7 Subat’a kadar sürecek olan sömestr tatilinin heyecanini yasamaya basladi.

Kusadasi Belediyesi de kentte yasayan minik ögrencilerin yariyil tatillerini keyifli bir sekilde geçirmeleri için çesitli etkinlikler düzenleme karari aldi. Etkinliklerin ilki Kusadasi Belediyesi Erkan Yücel Sahnesi’nde gerçeklesti. Program, Yilin Sihirbazi olarak taninan Ahmet Küçükdogan’in interaktif sahne gösterisiyle basladi.

Renkli görüntülere sahne olan gösteride minikler, aileleriyle birlikte gönüllerince eglendi.

Etkinlik sihirbaz gösterisinin ardindan Toprak Sahne oyunculari tarafindan hazirlanan “Asterix ve Oburix Tembellige Karsi” isimli çocuk oyunu ile devam etti. Yönetmenligini Serkan Bastürk’ün yaptigi oyun Kusadali miniklerden yogun ilgi gördü. Oyuncu kadrosunda Ozan Iskir, Emre Öztürk, Dinçer Özata ve Serkan Bastürk’ün yer aldigi oyun Kusadali miniklere keyifli anlar yasatti. Kusadasi Belediyesi’nin yariyil tatili etkinlikleri, 23 Ocak Pazar günü Ismail Cem Dostluk ve Baris Meydani’nda düzenlenecek olan ritim aletleri yapimi ve çalimi atölyesiyle devam edecek.
Kaynak: İHA