Osmaniye'de Ögrenciler Yariyil Tatiline Eglenerek Girdi

Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde karne senligi düzenlendi. Senlige katilan ögrenciler çesitli etkinliklerle doyasiya eglenirken gösterilerini sunan palyaçolar senlikte renkli görüntüler olusturdu.

Osmaniye'de Ögrenciler Yariyil Tatiline Eglenerek Girdi


Düziçi Belediyesi tarafindan, Irfanli Mahallesi’nde kurulan çocuk köyünde karne senligi düzenlendi.

Karnelerini alan ögrenciler aileleri birlikte senlik alanina akin etti. Senlik alaninda gerçeklestirilen çesitli etkinliklere katilan ögrenciler doyasiya eglendi. Senligin gözdesi olan palyaçolar renkli görüntüler olustururken çocuklarinda ilgi odagi oldu. Çocuklara çesitli oyuncaklarin da dagitildigi senlikte Osmaniye Belediyesi Mehteran Takimi da çesitli gösteriler sundu.

Çocuklar ve gençlerle hosça vakit geçirdiklerini ifade eden Düziçi Belediye Baskani Alper Öner, “Bugün 21 Ocak yariyil tatilinin baslangiç günü. Bize Düziçi Belediyesi olarak karne senligi etkinligi düzenledi.

Çocuklarimizla gençlerimizle hosça vakit geçiriyoruz. Pandemi sebebiyle çocuklarimiz gençlerimiz çok sikildilar. Evlerde tablete bilgisayara mahkum kaldilar. Çocuklarimizi gençlerimizi azda olsa evden uzaklastirmak için böyle bir etkinlik yaptik. Herkese iyi eglenceler iyi tatiller” diye konustu.

Senlige katilan çocuklar ise, Baskan Alper Öner’e tesekkür ederek doyasiya eglendiklerini ifade etti.

Kaynak: İHA