Alev Topuna Dönen Gecekonduda Can Pazari

Antalya’da gecekonduda çikan yanginda bir ev küle döndü. Yanginda tüm esyalarini kaybeden adam ise gözleri dolarak, “Her seyim yandi, hiçbir seyim kalmadi. Ben bittim abi” dedi. Esyalarini kurtarmak isterken kafasinda ve ellerinde yaniklar olusan baba ile dumandan etkilenen oglu, tedavi için hastaneye kaldirilirken, esi ve diger oglu da kontrol amaçli ambulansta tedavi gördü.

Alev Topuna Dönen Gecekonduda Can Pazari
Yangin, saat 21.30 siralarinda Kepez ilçesine bagli Beskonaklar Mahallesi 4402 sokak üzerinde bulunan Cemil Dürgen’e ait gecekonduda çikti. Ise gitmek için elektrikli isiticiyi açan Dürgen, esi Semire ve ogullari Kadir M. ile Semir M. ile birlikte bahçeye çikti. Bu sirada bir anda evinin alevlerin sardigini gören aile, neye ugradigini sasirdi. Ihbarla birlikte olay yerine çok sayida itfaiye, polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Aile reisi Dürgen, içeride yanan esyalarini kurtarmak için eve girmeye çalisti. Bir süre sonra sokaga gelen itfaiye ekipler, yangina müdahalede bulundu. Alevler 1 saatlik çalismanin ardindan kontrol altina alindi.

“Ben bittim abi”

Evinin küle dönüsünü gözleri dolarak izleyen Cemil Dürgen, “Ise gidecektim, elektrikli isiticiyi açmistim. 5 dakika içerisinde, ne oldu, bitti anlayamadim. Her seyim yandi, hiçbir sey kalmadi. Ben bittim abi. Param, altinim her sey gitti. Ne olacak benim halim” dedi.



Ogluyla birlikte hastaneye kaldirildi

Kafasi ve ellerinde yaniklar olusan Cemil Dürgen ile dumandan etkilenen Kadir M., ilk müdahalenin ardindan hastaneye kaldirilirken, esi Semire Dürgen ve diger oglu Semir M. kontrol amaçli ambulansa alinip tedavi edildi.

Çevredeki vatandaslarin merakla izledigi yanginda ev küle döndü, içerideki tüm esyalar kullanilmaz hale geldi.

Itfaiye ekiplerinin yangin çikis sebebiyle ilgili çalismalari sürüyor.
Kaynak: İHA