Kar Ve Tipi Nedeniyle Kapanan Yolda Kalan Vatandaslara Akseki Belediyesi Ikramda Bulundu

Antalya’yi Konya’ya baglayan Akseki – Seydisehir karayolu bin 825 metre rakimli Alacabel’de kar ve tipi nedeni ile kapanan yolda yüzlerce araç Akseki kavsaginda beklerken, Akseki Bölge Trafik ekipleri Akseki kavsaginda araçlari dinlenme tesislerine yönlendiriyor.

Kar Ve Tipi Nedeniyle Kapanan Yolda Kalan Vatandaslara Akseki Belediyesi Ikramda Bulundu
Antalya’yi Konya’ya baglayan Akseki-Seydisehir karayolunun kar ve tipi nedeniyle kapali olmasindan dolayi Akseki kavsaginda bekletilen yüzlerce sürücüye Akseki Belediyesi tarafindan ikramlarda bulunuldu.

Antalya’ya Konya’yi baglayan Akseki - Seydisehir kara yolunun 1825 rakimli Alacabel mevkiin de kar yagisi ve tipinin etkili olmasi nedeni ile Akseki Kavsaginda kontrol noktasinda konuslanan Akseki Bölge Trafik ve Akseki Emniyet Amirligi polis ekipleri, Konya’ya yönüne gidecek araçlari bekletiyor. Bazi sürücüler Akseki kavsaginda beklerken, bazilari ise dinlenme tesislerinde bekliyor.

Akseki kavsaginda bekleyen otomobil ve tir sürücülerine ise Aksekik Belediye Baskani Ibrahim Özkan ve belediye çalisanlari ise yolda kalan vatandaslara sicak çay, kek, pasta ikram etti. Herhangi saglik sorununa karsi belediye ye ait hasta nakil ambulansini da Akseki kavsaginda personeli ile birlikte hazir bulundurdu. Yolda kalan vatandaslar Akseki Belediyesi tesekkür etti.

Antalya’dan Kayseri’ye giden ve kar, tipi nedeni ile Akseki kavsaginda bekleyen sürücülerden Mustafa Yüce “Kar ve yogun tipi nedeni ile yolda kaldik. Belediye baskanina çok tesekkür ediyorum. Bizlerle çok iyi ilgilendiler. Belediye baskanina ve çalisanlarina tesekkür ediyorum. Ben Kayseri’ye gidiyorum. Bu ilgilerini Kayseri Belediyesine kadar aktaracagim” diye konustu.

Kaynak: İHA