İstanbul 2022 Metrobüs Durakları ve İsimleri

Metrobüs durakları birçok kişi tarafından merak ediliyor. Konu kapsamında en sık aratılanlar arasında metrobüs durakları nelerdir sorusu yer alıyor. Peki, İstanbul 2022 metrobüs durakları nelerdir? 2022 metrobüs durakları ve isimleri neler? Metrobüs hattı nelerdir? İşte detaylar...

İstanbul 2022 Metrobüs Durakları ve İsimleri
İstanbul’da her gün milyonlarca kişi tarafından kullanılan metrobüs ulaşımı oldukça kolaylaştıran toplu taşıma araçları arasında yer almaktadır. Vatandaşlar ise 2022 yılının gelmesiyle birlikte durak sayılarında herhangi bir değişim olup olmadığını merak ediyor. Bu kapsamda en sık aratılanlar arasında ise İstanbul 2022 metrobüs durakları neler ve 2022 İstanbul metrobüs durakları isimleri nelerdir soruları yer alıyor. Zincirlikuyu Avcılar, Beylikdüzü, Söğütlüçeşme, Cevizlibağ, Zeytinburnu, Uzunçayır durakları ise en sık ve yaygın kullanılan duraklar arasında yer alır. Seferlerin çok sık bir şekilde yapılması ve aynı zamanda trafiğe takılmaması sebebiyle İstanbul’da ulaşımı oldukça rahatlatan araçlar arasında metrobüs yer alıyor. 2022 metrobüs durakları ve 2022 metrobüs sefer saatleri hakkında daha detaylı bilgi için haberimizin devamını takip edebilirsiniz.


İstanbul 2022 Metrobüs Durakları ve İsimleri

İstanbul 2022 Metrobüs Durakları


2022 yılının gelmesiyle milyonlarca kişi tarafından kullanılan İstanbul metrobüs hattında herhangi bir değişim olup olmadığı merak ediliyor. İşe giderken metrobüs kullananlar özellikle durakları sık sık aratıyor. 2007 yılında yapılan metrobüs kullanıma açıldığı ilk günden itibaren İstanbullular tarafından büyük ilgi gördü. İki kıta arası çok hızlı bir şekilde yolculuk yapması sebebiyle İstanbul’da metrobüs en çok kullanılan toplu taşıma araçları arasında yer alır. Bu hattın uzunluğu ise 50 kilometredir. Toplam 44 duraktan oluşan 34, 34A, 34AS, 34B, 34BZ, 34C, 34G, 34U, 34T ve 34Z hatları çok sık aralıklarla hareket etmektedir. Bu sebeple 2022 metrobüs durakları hakkında detaylar aratıldı. İşte 2022 Metrobüs durakları ve isimleri;

- Beylikdüzü Sondurak (TÜYAP)
- Beykent
- Cumhuriyet Mahallesi
- Beylikdüzü Belediye
- Beylikdüzü
- Güzelyurt
- Haramidere
- Haramidere Sanayi
- Saadetdere Mahallesi
- Mustafa Kemalpaşa
- Cihangir – Üniversite Mahallesi
- Avcılar Merkez Üniversite Kampüsü
- Şükrübey
- Büyükşehir Belediye Sosyal Tesisleri
- Küçükçekmece
- Cennet Mahallesi
- Florya
- Beşyol
- Sefaköy
- Yenibosna
- Şirinevler (Ataköy)
- Bahçelievler
- İncirli – Ömür (Bakırköy)
- Zeytinburnu
- Merter
- Cevizlibağ
- Topkapı
- Bayrampaşa – Maltepe
- Edirnekapı
- Ayvansaray – Eyüpsultan
- Halıcıoğlu
- Okmeydanı
- Darülaceze – PERPA
- Okmeydanı Hastane
- Çağlayan (Adliye)
- Mecidiyeköy
- Zincirlikuyu
- 15 Temmuz Şehitler Köprüsü
- Burhaniye
- Altunizade
- Acıbadem
- Uzunçayır
- Fikirtepe
- Söğütlüçeşme (Kadıköy)


İstanbul 2022 Metrobüs Durakları ve İsimleri

Metrobüs Hatları Nelerdir?


Metrobüs hatları da sık sık aratılıyor. Bu sebeple en merak edilen sorulardan biri de metrobüs hatları nelerdir sorusudur. 34, 34A, 34AS, 34B, 34BZ, 34C, 34G, 34U, 34T ve 34Z hatlarından oluşan metrobüs birçok kişi tarafından kullanılmaktadır. İşte metrobüs hatları ve gittiği duraklar her gün sık sık merak edilmektedir.

Metrobüs Kaça Kadar Açık?


Metrobüs kullanmak isteyen birçok kişi konuyla ilgili araştırmalarına devam ediyor. Konu kapsamında en sık aratılanlar arasında ise metrobüs kaça kadar açık sorusu yer alıyor. Metrobüs seferleri 3-5 dakikada bir gelir. Fakat gece 00.00’dan sonra 15 dakika aralıklarla sefer düzenler.