Kagithane'de Sultan Selim Millet Kiraathanesi Açildi

Kagithane Belediyesi tarafindan 20 bin kitaptan olusan, içerisinde ücretsiz internet ve ikramlarin da yer aldigi Sultan Selim Millet Kiraathanesi düzenlenen törenle vatandaslarin hizmetine sunuldu.

Kagithane'de Sultan Selim Millet Kiraathanesi Açildi
Kagithane Belediyesi tarafindan bünyesinde 20 bin kitap barindiran, içinde ücretsiz internet ve ikramlarin da yer aldigi Sultan Selim Millet Kiraathanesi, açilis töreniyle birlikte vatandaslarin kullanimina sunuldu. Açilis törenine AK Parti Istanbul Milletvekili Abdullah Güler, Kagithane Kaymakami Mustafa Koç, Kagithane Belediye Baskani Mevlüt Öztekin’in yani sira çok sayida vatandas katildi.

Konusmalarin ardindan tüm protokol üyeleri sahnede açilis kurdelesi kesti. Tören sonrasinda Baskan Öztekin ve beraberindekiler, kütüphaneyi gezerek incelemelerde bulundu.

"Herkesin çok yüksek seviyede faydalanacagi bir ortamla hazirlanmis"

Tören sonrasi konusma yapan AK Parti Istanbul Milletvekili Abdullah Güler, kiraathanenin çok önemli bir mekan oldugunu söyleyerek, "Özellikle birkaç mahallemize hitap etmesiyle beraber bir bilgi hazinesinin burada yer aldigi gibi birçok güzel kitabin yer aldigi önemli bir kütüphanemiz de var. Ayni zamanda güzel bir çalisma ortami da var yani gençlerimizin, çocuklarimizin, üniversiteye hazirlanan veya diger sinavlara hazirlanan herkesin çok yüksek seviyede faydalanacagi bir ortamla hazirlanmis. Ben emegi geçen Belediye Baskanimiza, projede ve imalatinda emegi geçen bütün kardeslerimize çok tesekkür ediyorum. Nice böyle güzel Millet Kiraathanesi ve kütüphanesi açilisinda Rabbim bizleri bir araya getirmeyi nasip eylesin. Hayirli ugurlu olsun" dedi.



"Böyle degerli bir projeyi hayata geçirdigi için Belediye Baskanimizi ve ekibini tebrik ediyorum"

Kagithane Kaymakami Mustafa Koç açiklamasinda, "Hep beraber açilisini yaptigimiz Sultan Selim Millet Kiraathanesi’nin hayirli olmasini diliyorum ben de. Içinde barindirdigi yaklasik 20 bin kitabiyla sadece bir kütüphane bilgi hazinesi, bilgi yuvasi degil hep beraber sahit olduk, gördük, gezdik. Gençlerimize, yavrularimiza, bizim gelecegimizi insa edecek yavrularimiza katkida bulunabilecek çok güzel ders çalisma ortami, vakit geçirebilecekleri, üniversiteye hazirlanabilecekleri çok güzel bir ortamla hazirlanmis. Bundan dolayi ben böylesine degerli bir projeyi hayata geçirdigi için Belediye Baskanimizi ve ekibini tebrik ediyorum. Basarilarinin devamini diliyorum, ilçemize, mahallemize ve ilimize hayirli olmasini temenni ediyorum" diye konustu.



"Bu, bizim bu dönem içinde 3. kütüphanemiz oluyor"

Kagithane Belediye Baskani Mevlüt Öztekin ise Sultan Selim Mahallesi’nde güzel bir millet kiraathanesinin açilisinda hep birlikte olduklarini belirterek, "Çok degerli vekilimiz, belediye baskanlarimiz, çok degerli misafirlerimizin katildigi programla birlikte açilisimizi gerçeklestirmis olduk. Ben gençlerimize, çocuklarimiza, büyüklerimize, millet kütüphanemiz tekrar hayirli olsun diliyorum. Burada 20 binden fazla kitabimiz var. Birçok farkli alanlarda, bilim, kültür, sanatta, edebiyatta çok güzel kitaplarimiz var, çocuklarimizin ben bundan faydalanacagini ümit ediyorum. Ayni zamanda bu bizim bu dönem içinde 3. kütüphanemiz oluyor ve bütün kütüphanemizden, gerek Emniyet Evleri mahallemizde, gerek Hamidiye mahallemizde simdi de Sultan Selim mahallemizdeki kütüphanemizden binlerce gencimiz yararlanacaktir. Ayni zamanda birçok projemizi hayata geçiriyoruz. Ben bu projemizin her birisinin Kagithane’mize, Istanbul’umuza hayirli olmasini diliyorum" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA