Ispartakule'de Yeni Insaat Projeleri Start Aldi

Ispartakule bölgesinin en büyük yatirimcilarindan Ihlas Holding, Bizim Evler 9 ve Bizim Evler 10’u satisa sundu. Uzun zamandir beklenen projelerin satisa sunulmasiyla birlikte satis ofislerinde yogunluk yasandi.

Ispartakule'de Yeni Insaat Projeleri Start Aldi


Türkiye’deki planli sehirlesmenin en güzel örneklerinden Ispartakule’de Bizim Evler markali 8 projeyi hayata geçiren Ihlas Insaat Grubu, ayni bölgeye iki yeni proje daha kazandiriyor. Bu kapsamda Bizim Evler 9 ve Bizim Evler 10 projelerinde satislarinin basladigi açiklandi. Yogun geçen ön talep döneminin ardindan projeleri satisa sunan firmanin Ispartakule’de bulunan satis ofisine konut alicilari akin etti.

145 dairelik özel bir proje olarak dikkatleri üzerine çeken Bizim Evler 9’da alicilar 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerine büyük ilgi gösterdi. Bizim Evler 10 projesinde ise konut alicilari 3+1 dairelerin yani sira agirlikli olarak tercihini 2+1 daire tipinden yana kullandi.

Bizim Evler 9, sakinlerine özel bir yasam alani sunacak

Bizim Evler 3 ve Bizim Evler 5 projelerine komsu olacak sekilde planlanan Bizim Evler 9, konforlu bir yasam alani olarak gelistirildi. 14 bin 607 metrekarelik alana insa edilecek proje, 2 blok ve 145 daireden olusuyor. Projede ayrica site sakinlerinin temel ihtiyaçlarini karsilayabilecegi ticari ünitelerde yer aliyor.

145 daireden olusan özel projede 3+1 ve 4+1 olacak sekilde 2 tip daire seçenegi alicilarin begenisine sunuldu.

Ispartakule’de Bizim Evler markasiyla 10’uncu projeye imza atiliyor

Ispartakule bölgesinde ilk 8 projeye komsu gelistirilen Bizim Evler 10, yapimi planlanan Kanal Istanbul projesinin yani basinda yükselecek. 51 bin 320 metrekarelik alanda hayata geçirilecek Bizim Evler 10 projesinde 6 blokta 558 daire ve ticari üniteler yer alacak. Bizim Evler 10 projesinde; 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere 3 farkli tipte daire seçenegine yer veriliyor.
Kaynak: İHA