Baskan Pekyatirmaci Münazara Yarismasini Izledi

Konya’nin merkez Selçuklu Ilçe Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci, katildigi liseler arasi münazara yarismasinin finalinde ilçe sampiyonu olan Selçuklu Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin hediyelerini vererek ögrencileri tebrik etti.

Baskan Pekyatirmaci Münazara Yarismasini Izledi
Liseler arasi münazara yarismasi finali Selçuklu Belediyesi Sosyal Tesisi’nde yapildi. Finalde Selçuklu Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Osman Nuri Hekimoglu Anadolu Lisesi kiyasiya yaristi. Final münazarasini Selçuklu Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci, Selçuklu Ilçe Milli Egitim Müdürü Turan Kayacilar ve ögretmenlerle birlikte takip etti. Ögrencilerin uzaktan egitim ve yüz yüze egitimi tartistigi münazara sonucunda jüri üyeleri Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ögrencilerinin münazarayi kazandigini açikladi.

Yarisma sonunda ögrencilere ödüllerini Selçuklu Ilçe Milli Egitim Müdürü Turan Kayacilar ve Selçuklu Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci verdi. Baskan Pekyatirmaci Selçuklu’yu il finallerinde temsil edecek Selçuklu Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ögrencilerine de basarilar diledi.

“Her iki okulumuz da üstün performans sergiledi”

Münazara finalinde yarisan her iki okulu da tebrik eden Selçuklu Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci, “Her iki okulumuzda burada karsilikli olarak keyifli bir münazara yaptilar. Tabi ki 5 münazaradan sonra bu asamaya gelmis olmak, burada finalde birlikte mücadele etmek önemli. O yüzden benim gözümde her iki okulumuzda birinci. Her iki okulumuzu da sergiledikleri üstün performans nedeniyle tebrik ediyorum. Birinci olan okulumuz il müsabakalarinda ilçemizi temsil edecek. Onlara ilçemizi temsil ederken de basarilar diliyorum. Insallah önümüzdeki süreçte de güzel basarilari elde edersiniz” dedi.



“Münazaralar centilmenlik örnegidir”

Sözlerine iki okulu temsil eden ögrencileri tebrik ederek baslayan Selçuklu ilçe Milli Egitim Müdürü Turan Kayacilar, “Gerçekten keyif alarak izledigimiz, dolu dolu ve ayni zamanda istifade ettigimiz bir müsabaka oldu. Arkadaslarimiz buraya gelebilmek için birçok asamadan geçtiler. Toplumun karsisinda konusmak zordur. Birikim, özgüven, bilgi ve deneyim ister. Her iki okulumuzun ögrencileri centilmenlik örnegi gösterdiler. Ben bu organizasyonunu düzenlemesinde katki sunan Büyüksehir Belediyemize ve egitimle ilgili birçok konuda önemli islere imza attigimiz Selçuklu Belediye Baskani Sayin Ahmet Pekyatirmaci’ya tesekkür ediyor, ögrencilerimizi tekrar tebrik ediyorum” seklinde konustu.

Münazarada Selçuklu sampiyonu olan Selçuklu Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ilçe sampiyonu olan takimlarin yer aldigi il finallerinde mücadele edecek.
Kaynak: İHA