Vali Çiçek Açiklamasi 'TEKNOFEST 2022 Agustos Ayinda Afyonkarahisar'da Yapilacak'

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, 10 Ocak Çalisan Gazeteciler Günü’nde yaptigi konusmada, TEKNOFEST 2022’nin Agustos ayinda Afyonkarahisar’da yapilacagini kaydetti.

Vali Çiçek Açiklamasi 'TEKNOFEST 2022 Agustos Ayinda Afyonkarahisar'da Yapilacak'
Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti tarafindan 10 Ocak Çalisan Gazeteciler günü dolayisiyla kentteki yerel ve ulusal medya mensuplarina yemek verildi.

Yemege Vali Çiçek’in yani sira milletvekilleri, kaymakamlar, belediye baskanlari, Afyonkarahisar Gazetecileri Cemiyeti Baskani Sezer Küçükkurt, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayida basin mensubu katildi.

Etkinlikte konusan Baskan Sezer, sektörün yasadigi sikintilarini bildiklerini ve bu sorunlarin çözümünü her ortamda dile getirdiklerini ifade etti.

Baskan Sezer, cemiyetin sadece kente degil ülkenin kalkinmasi noktasinda gereken hassasiyeti gösterdigini belirterek, “Bizler aldigimiz mesleki mirasi bizden sonraki nesillere aktardigimizda mutlu olacagiz” diye konustu.



“Basini güçlü bir kentteyiz”

Gerçeklestirilen etkinlikte konusan Vali Çiçek, ise kent basinin çok güçlü oldugunu ifade ederek ayrica kente TEKNOFEST müjdesi de verdi. Vali Çiçek, “Türkiye’den farkli olarak kent merkezi ve ilçelerin bir arada. Bütün gazeteciler ve idareciler bir birliktelik içerisinde. Geldigimizi günden bu yana Afyonkarahisar’in birlik olmasindan bahsediyoruz ve bugün bunun saglandigini görüyoruz. Bütün ilçeler protokolle birlikte burada. Basini güçlü bir kentteyiz. Afyonkarahisar’in güçlü bir basina sahip, kalemi güçlü, fikri takip eden medya mensuplari var. Özellikle inanilmaz bir fikri takip var. Afyonkarahisar her yerde gündem. Bunlarin hepsi birlik ve beraberlik içerisinde yapiliyor. TEKNOFEST yarismalari Agustos ayi içerisinde Afyonkarahisar’da, Zaferin 100. Yilinda sehrimizde yapilacak” dedi.

Etkinlik plaket takdim töreninin ardindan sona erdi.
Kaynak: İHA