Baskan Gürkan, Kuluncak Heyeti Ile Bir Araya Geldi

Kuluncak Belediye Baskani Erhan Cengiz, Kuluncak Belediye Meclis Üyeleri, Siyasi Parti Temsilcileri ve Kuluncak Mahalle Muhtarlari, Kuluncak Ilçesi’ne yapilan yatirimlardan dolayi Malatya Büyüksehir Belediye Baskani Selahattin Gürkan’a tesekkür etmek için MASKI Genel Müdürlügü’nde bir araya geldiler.

Baskan Gürkan, Kuluncak Heyeti Ile Bir Araya Geldi
Toplantiya, Malatya Büyüksehir Belediye Baskani Selahattin Gürkan, MASKI Genel Müdürü Mehmet Mert, Kuluncak Belediye Baskani Erhan Cengiz, Kuluncak Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Kuluncak Ilçe Baskani Ahmet Boyraz, MHP Kuluncak Ilçe Baskani Mustafa Kiliç, CHP Kuluncak Ilçe Baskani Hidayet Sekerci, Kuluncak Muhtarlar Dernegi Baskani Tuncer Kaplan, MASKI Genel Müdür Yardimcilari, Daire Baskanlari ve Kuluncak ilçesi muhtarlari katildi.



“Kuluncak halkindan selam getirdik”

2019 yilindan bu yana Malatya Büyüksehir Belediyesi’nin Kuluncak Ilçesi’ne büyük yatirimlar yaptigini belirten Kuluncak Belediye Baskani Erhan Cengiz, yol anlaminda hiçbir sikintinin kalmadigini söyledi.

Kuluncak’ta bir heyet ile Baskan Gürkan’a hizmetleri için tesekkür etmek maksadiyla bir araya geldiklerini aktaran Cengiz, “MASKI Genel Müdürlügümüzün ev sahipliginde Büyüksehir Belediye Baskanimiz Sayin Selahattin Gürkan Baskanimiz ile bir araya geldik. 28 mahalle muhtarimiz. Meclis üyelerimiz, siyasi parti ilçe temsilcilerimiz ve mahalle muhtarlarimiz ile birlikte baskanimiza tesekkür etmek için toplandik. Baskanimiz, Kuluncak Ilçemize gerçekten ayri bir önem veriyor. Kuluncak’tan kendilerine selam ve tesekkür getirdik. 2022 yilinda ilçemize yapilacak olan alt ve üstyapi çalismalari hakkinda görüsme yapacagiz. Yol anlaminda bir sikintimiz kalmadi. Altyapi ile ilgili bir iki yerimiz var. Insallah onu da yapinca Kuluncak Ilçemizin tüm sorunlari ortadan kalkmis olacak. 2022 yilinin sonunda hiçbir mahallemizin sorunu kalmayacak. Büyüksehir Belediye Baskanim Sayin Selahattin Gürkan basta olmak üzere MASKI Genel Müdürümüz Mehmet Mert’e ve ekibine tesekkür ediyorum” dedi.



“ ’Yapacagiz’ demiyoruz, ’yapiyoruz’ diyoruz”

“Marifet iltifata tabidir” diyen Malatya Büyüksehir Belediye Baskani Selahattin Gürkan, Malatya’nin her noktasina güzel hizmetlerin yapildigini söyledi.

Niyet halis olursa Cenab-i Allah’in her türlü hizmeti yapmayi bahsettigini ifade eden Baskan Gürkan, seçim çalismalari sürecinde tek bir projesinin oldugunu, onunda sosyal entegrasyon oldugunu kaydetti.

Birlik ve beraberlik içinde yapilamayacak hiçbir hizmetin olmadigini belirten Baskan Gürkan, “Binlerce proje hayata geçirdik. Her yerde yogun bir çalisma var. Malatya tarihinin en büyük yatirimlarini yaptik ve yapmaya devam ediyoruz. Baslamayan hiçbir projeyi yapiyoruz demedik. Yapmaya basladik ondan sonra kamuoyu ile paylastik. Yapacagiz demiyoruz, yapiyoruz diyoruz. El ele vererek memleketimize daha güzel hizmetler yapacagiz. Kuluncak Ilçemizde yapacak çok isimiz kalmadi. 2022 yilinda gelen talepleri yine yapacagiz. Sizlerde sahada bize her konuda yardimci oluyorsunuz. Birlik ve beraberlik içerisinde Kuluncak’imiza hizmetler yapma noktasinda büyük gayretler gösterdik. Suanda Kuluncak’ta asfaltsiz yol kalmadi. Altyapisiz yerimiz çok az kaldi. Insallah o eksiklerimizde en kisa sürede yapilacak. Kuluncak ile birlikte 13 ilçemize de hizmet ediyoruz. Yapilan hizmetlerden dolayi tesekkür etmek için tüm Kuluncak burada. Bu bizim için bir sereftir, onurdur. Sizleri buradan görmekten, agirlamaktan büyük onur duydum” diye konustu.

AK Parti Kuluncak Ilçe Baskani Ahmet Boyraz, MHP Kuluncak Ilçe Baskani Mustafa Kiliç, CHP Kuluncak Ilçe Baskani Hidayet Sekerci ve Kuluncak Muhtarlar Dernegi Baskani Tuncer Kaplan, yapilan yatirimlardan dolayi Büyüksehir Belediye Baskani Selahattin Gürkan’a tesekkür etti.

Toplantinin ardindan Kuluncak Belediye Baskani Erhan Cengiz, Büyüksehir Belediye Baskani Selahattin Gürkan’a hediye takdiminde bulundu.
Kaynak: İHA