Mugla'daki Yanginin Ardindan Yaralar Sarilmaya Devam Ediyor
Mugla’nin Bodrum ilçesinde 11 gün süren orman yanginlarinda evleri, pansiyonlari ve is yerleri yanan vatandaslarin yaralari sarilmaya devam ederken, zarar gören yapilarin tadilatlari sürüyor.

Mazi Mahallesi’nde yanan bir evin yerine prefabrik ev yapan ekipler, bir pansiyonun yanan prefabrik evlerinin ise yapimina devam ediyor. Sahil kenarinda bulunan restoranlarin ve pansiyonlarinda yapiminin ise yüzde 90’inin tamamlandigi görüldü.
Mazi Mahallesi’nde pansiyon isleten Ahmet ve Fatma Keman çifti yanginda yasananlari korku dolu gözlerle anlatarak, “Yeni toparlanabildik. Kendi çabamiz ve belediyenin yardimiyla yeniden misafirlerimizi agirlaya bildik. Pansiyonumuzun neredeyse tamami yanmisti. Zaten biz teknelerle kaçarak canimizi zor kurtarmistik” ifadelerini kullandi.
