Pursaklar'da Mahalle Konaklari Hizmet Vermeye Basladi

Ankara'nin Pursaklar ilçesinde, belediye tarafindan yapimi tamamlanan Altinova ve Karsiyaka mahalle konaklari hizmete girdi.



Vatandaslar tarafindan taziye, bayramlasma, mevlit okutma, açik alan spor aletleri, çocuk oyun alani, kina, toplanti, asker ugurlama, hanimlar matinesi ve özel programlarda kullanilmasi için iki ayri salon konsepti ile Pursaklar Belediyesi tarafindan insa edilen Altinova Mahalle Konagi ve Karsiyaka Mahalle Konagi ilçe sakinlerine hizmet vermeye basladi.

Mahalle kültürlerini yeniden yasatmayi amaçladiklarini belirten Pursaklar Belediye Baskani Ertugrul Çetin, "‘Her mahallemize ayri ayri proje yaparak her mahallemizi birbirinden degerli kilmaya çalisiyoruz. Klasik belediyeciligin yani sira Türkiye'ye örnek sosyal, kültür ve hizmet belediyeciliginin her türlü çesidi yerine getirilmektedir. Hemsehrilerimiz en iyi hizmeti alsin diye bütün projeleri hassasiyetle inceleyerek bir bir hayata geçiriyoruz. Bütçe imkanlarimiz dahilinde insallah her mahallemize önümüzdeki yillarda mahalle konagi kazandirmaya gayret gösterecegiz. Bu degerli eserin vatandaslarimiza hayirli olmasini temenni ediyorum." dedi.

Kaynak: AA