Bakan Varank, Darica'daki Projeleri Inceledi

Sanayi ve Teknoloji Bakani Mustafa Varank’i agirlayan Darica Belediye Baskani Muzaffer Biyik, çalismalar hakkinda bilgiler verdi. Darica Belediyesi E-Spor merkezini ziyaret eden Bakan Varank ve Baskan Biyik, üniversite hazirlik kursiyerleriyle de sohbet etti.

Bakan Varank, Darica'daki Projeleri Inceledi
Darica Belediye Baskani Muzaffer Biyik, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Darica’ya gelen Sanayi ve Teknoloji Bakani Mustafa Varank’i agirladi. Ilçede devam eden çalismalar ve projeler hakkinda Bakan Varank’a bilgiler veren Baskan Muzaffer Biyik, kapida karsiladigi Bakan Varank’a hediye takdiminde bulunarak kendisini agirlamaktan duydugu memnuniyeti dile getirdi ve ziyaret nedeniyle tesekkür etti. Darica Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlügü bünyesinde yeni kurulan E-Spor merkezini ziyaret eden Sanayi ve Teknoloji Bakani Mustafa Varank’a gençlere yönelik projeler hakkinda bilgiler veren Baskan Muzaffer Biyik, "E-Spor merkezimizi hem teknolojiye, hem de spora ilgi duyan gençlere daha iyi hizmet verebilmek amaciyla kurduk. Darica Belediyesi olarak gençleri gelecege daha iyi hazirlayabilmek için her türlü imkanlari seferber ediyoruz" diye konustu.

"Gençlere inaniyor ve güveniyoruz"

E-Spor merkezi hakkinda bilgiler alan Bakan Mustafa Varank, gençlere yönelik çalismalardan dolayi Belediye Baskani Muzaffer Biyik’i tebrik ederek AK Parti’nin her zaman gençleri önemsedigini belirtti.

Varank, "Cumhurbaskanimiz öncülügünde gençlerin ufkunu açmaya yönelik projeleri hayata geçiriyoruz. Buradan Teknofest’e geçecegim. Teknofest bu ülkenin gençlerinin nereden nereye geldigini gösteriyor. Bizler AK Parti olarak bu ülkenin gençlerine inaniyor ve güveniyoruz. Belediyelerimizin de gençlere yönelik projelere agirlik vermesi çok önemli. Bu açidan Darica Belediyemize tesekkür ediyorum" dedi.

Üniversite hazirlik kursiyerleriyle sohbet ettiler

Darica Belediyesi tarafindan Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde üniversiteye hazirlanan gençlere yönelik verilen ücretsiz üniversite hazirlik kursunda egitim gören gençleri de ziyaret eden Sanayi ve Teknoloji Bakani Mustafa Varank ve Darica Belediye Baskani Muzaffer Biyik, gençlerle sohbet edip basarilar diledi. Gençlere egitim hayatlarinda basarilar dileyen Bakan Varank, "Türkiye son yillarda savunma sanayisinde, teknolojide ve daha birçok alanda önemli atilimlar ve basarilar yakaladi. Siz gelecegimizin teminati olan gençler iyi egitimler alarak ve donanimli bireyler olarak ileride ülkemizi daha iyi noktalara tasiyacaksiniz. Ülkemizin sizin gibi gençlere ihtiyaci var. Sizlere inaniyor ve güveniyoruz" diye konustu.

Gençler de kendilerini ziyaret eden Bakan Varank ve Baskan Muzaffer Biyik’a tesekkür etti.
Kaynak: İHA