Caddeyi Açik Hava Alisveris Merkezine Dönüstürdüler

Kahramanmaras’in Elbistan ilçesinde düzenlenen alisveris bayrami etkinliginde sehrin en islek caddesi, açik hava alisveris merkezine dönüstü.

Caddeyi Açik Hava Alisveris Merkezine Dönüstürdüler
Elbistan Belediyesi’nce daha önce Ahmet Karacabey ve Dulkadiroglu Caddeleri’nde düzenlenen ‘Alisveris Bayrami’ kapsaminda 3.etkinlik Hulusi Efendi Caddesi’nde yapildi. Çift yönlü olarak trafige kapatilan caddedeki esnaflarin tamamina yakini, ürünlerinde yüzde 50’ye varan indirimler yapti. Kiyafet, ayakkabi, gida, ev esyalari gibi binlerce ürün ve çesit, caddenin ortasinda müsterilerin begenisine sunuldu. Havanin da güzel olmasini firsat bilen vatandaslar, aileleri ile birlikte alisveris için caddeyi doldurdu.

Elbistan Belediye Baskani Mehmet Gürbüz, açik havada alisveris merkezine dönen caddede esnaflar ve vatandaslari ziyaret etti. Okul harçligini çikarmak için tespih, su ve meyve suyu satan bir çocukla da yakindan ilgilenen Baskan Gürbüz, küçük kizin tezgahindan alisveris yaparak hayirli isler temennisinde bulundu.

Caddeyi boydan boya dolasarak esnaflara bol kazançlar dileyen Elbistan Belediye Baskani Mehmet Gürbüz, kampanyaya destek vermek için caddeyi dolduran tüm vatandaslara da tesekkür etti.

Alisveris Bayrami etkinliklerinin; cadde esnaflari açisindan ciddi bir ekonomik sirkülasyon sagladigini kaydeden Baskan Gürbüz, "Covid-19’un, Elbistan’a ve ticaret ile ekonomiye olan etkisini azaltmak adina pandemi kurallarina uygun bir sekilde alisveris bayraminin üçüncü ayagini gerçeklestiriyoruz. Pandemi sonrasinda esnafimizin daralan ekonomisini rahatlatmak ve can suyu olmak adina kampanyalar sürdürüyoruz. Bu çerçevede Hulusi Efendi Caddesi’nde ‘Alisveris Bayrami’ düzenledik. Daha önce 2 caddemizde daha bu etkinlige imza atmistik. Diger iki senligimizde oldugu gibi vatandaslarimiz simdi de kendilerine sunulan indirimlerden yararlanmak ve ihtiyaçlarini karsilamak için yogun ilgi gösteriyorlar. Vatandaslarimizin gösterdigi ilgi, öncelikle esnaflarimizi sonrasinda da bizi çok mutlu etti. Esnaflarimiz açisindan da bereketli ve bol kazançli bir gün olacagini düsünüyoruz” ifadelerini kullandi.

Cadde esnaflari ise, yogunlugun ve vatandaslarin ilgisinin kendileri açisindan çok önemli oldugunu dile getirip kampanyadaki destegi ve çabasindan dolayi Elbistan Belediye Baskani Mehmet Gürbüz basta olmak üzere emek veren herkese tesekkür ettiler.
Kaynak: İHA