25 Yil Sonra Görevinden Istifa Edip Memleketinde Yatirim Yapti

Istanbul’da 25 yildir çalistigi kurumsal firmadaki görevinden istifa eden Oguz Acar, memleketi Denizli’ye ailesiyle birlikte dönerek yatirim yapti. Little Caesars Pizza Denizli bayiligini açilisini yapan Acar’in tüm misafirlerine pizza ikram etmesi dikkat çekti.

25 Yil Sonra Görevinden Istifa Edip Memleketinde Yatirim Yapti


Istanbul’da uzun yillar kurumsal bir firmada çalisan Oguz Acar, görevini birakarak ailesiyle birlikte memleketi Denizli’ye yerlesti. Dogdugu kentte yatirim yapmak isteyen ve Little Caesars Pizza’nin bayiligini alarak Denizli Subesini Çamlik Bulvari üzerinde açti. Açilis törenine katilan tüm misafirlere Acar’in farkli bir ikramda bulunmasi dikkatlerden kaçmadi. Alisilmisin disina çikan Acar, herkesin bu pizzanin tadina bakmasini hedefledikleri bu amaçla her davetliye pizza ikram ettiklerini söyledi.



Pizzalarinin tadina güvendiklerini belirten Acar, “Yaklasik 25 yil Istanbul’da kurumsal hayatimin farkli pozisyonlarinda görev yaptiktan sonra memleketim Denizli’ye bir yatirimla hayatima devam edecegim. Hem Istanbullun yoruculugundan uzaklasmak istedim. Öz ailemin yasadigi sehirde kendi ailemle tasinma fikri çok cazip geldi. Bende bu yönde hamle yaparak karar aldim. Little Caesars Pizza olarak taze günlük hamurla çalisiyoruz. Pizzamizin lezzetine çok güveniyoruz. Bu sebeple gelen tüm misafirlerimize pizzamizdan ikram ederek tadina bakmalarini istedik” dedi.

Little Caesars Pizza Operasyon Direktörü Ilker Yildiz, “Tüm dünyada 6000’den fazla sube ile hizmet veriyoruz. Türkiye’de 1700 çalisanimiz var. Rakiplerimizden bizi ayiran en önemli farkimiz pizzamizin hamurunu günlük olarak subelerde üretmemiz ve pizzalarda kullandigimiz domates sosunu sadece Temmuz ve Agustos aylarinda üretilen domateslerden özel olarak yaptirmamizdir” ifadelerini kullandi.

Öte yandan, Merkezefendi Belediye Baskani Seniz Dogan ve Denizli Ticaret Odasi Baskani Ugur Erdogan katildiklari törende açilis kurdelesini keserek isletmeye hayirli olsun dileklerinde bulundu.
Kaynak: İHA