Mamak Devlet Hastanesi, Ilçenin Saglik Ihtiyaçlarini Karsilayacak

Mamak Belediye Baskani Murat Köse, Mamak Devlet Hastanesinin ilçeye ve bölgeye önemli saglik hizmetleri sunacagini bildirdi.

Mamak Belediyesi, temmuz ayinda hasta kabulüne baslanan Mamak Devlet Hastanesinde verilen hizmetlere iliskin yazili açiklama yapti. Ankara’nin en önemli saglik yatirimlari arasinda yer alan Mamak Devlet Hastanesinin, bünyesinde bulunan birçok bransla Mamaklilara hizmet vermeye devam ettigi belirtilen açiklamada, "128 oda, 256 normal servis yatagi, 23 yogun bakim yatagi, 22 acil müsahede odasi, 12 dogum yeri ve odasi, 8 ameliyathane, 6 röntgen odasi, Gamma Knife, kemik dansitometre, mamografi, MR, 2 tomografi, 14 kisilik diyaliz merkezi ve son sistem cihazlari ile ilçeye kazandirilan bu önemli yapi, birimleri ile ilçenin tüm saglik ihtiyaçlarini karsilayacak." ifadelerine yer verildi.

Mamak Belediye Baskani Murat Köse de hastanenin saglik alaninda çag atlayan yenilikleriyle ilçeye ve bölgeye önemli saglik hizmetleri sunacagini ifade etti. Köse, sunlari kaydetti:

"Özellikle Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan ve Saglik Bakanimiz Sayin Fahrettin Koca’ya, Il Saglik Müdürlügümüze ayrica emegi geçen herkese ilçem adina tesekkür ediyorum. Mamak basta olmak üzere Ankarali hemserilerimiz hastanemizde bes yildizli saglik hizmeti aliyor."

Kaynak: AA