Cumayeri Belediyesi Metruk Binalari Yikmaya Basladi

Cumayeri Belediyesi çesitli nedenlerle terk edilen ve metruk hale gelen bina ve yapilarin yikilmasi için harekete geçti. Asayis konusunda da ilçe halkina rahatsizlik veren binalarin 2’sinin yikimi tamamlandi.

Cumayeri Belediyesi Metruk Binalari Yikmaya Basladi
Cumayeri ilçesinde metruk hale gelen ve bagimlilarin yasakli madde kullanmak için kullandigi binalarin yikimi için çalisma baslatildi. Vatandaslarin sikayetlerini degerlendiren Cumayeri Belediye Baskani Mustafa Kologlu, metruk binalarin yer sahipleriyle görüserek ortak karar aldi ve yikimlara basladi.

Bu çerçevede Çevrik Mahallesi’nde bulunan iki bina yikilarak kaldirildi. Yikimlar konusunda bilgiler veren Cumayeri Belediye Baskani Mustafa Kologlu, "Metruk yapilar terk edilmis olmasi nedeniyle yasakli madde kullanimi gibi suçlarin odagi haline geliyor. Bu tip yapilar, yapi sahibi ve çevresinde yasayan vatandaslar açisindan tehlike arz ediyor. Bu durum vatandaslarin sikâyetlerine neden olmaktaydi. Vatandaslarin güvenligi için bizler de gerekli prosedürü tamamladiktan sonra binalarin yikimini gerçeklestiriyoruz. Bu süreç Ilçemiz genelinde devam edecektir" dedi.

Kaynak: İHA