AK Parti Heyeti, Egitim Yatirimlarini Inceledi

AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir ve Il Baskani Abdullah Akif Gür, il merkezinde yapilan yeni okullari ziyaret etti.



Özdemir ve Gür, Gazi Anadolu Imam Hatip Lisesi, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Vakifbank Anadolu Lisesi'ni ziyaret ederek, okullari inceledi.

Çocuklarin ve idarecilerin sagliginin önemine deginen Özdemir, söyle konustu:

"Ögrencilerimiz okulu, ögretmenler de ögrencilerini özledi. Okullarimizin açik kalmasi ve yüz yüze egitimin devam edebilmesi için hepimize büyük sorumluluklar düsüyor. Bu anlamda Milli Egitim Bakanligi ve Saglik Bakanliginca hazirlanan rehber bizim için çok önemli bir yol göstericidir. Bu rehber dogrultusunda hareket etmeli, maske, mesafe ve temizlik kurallarina da özen göstermeliyiz. Ögretmenlerimiz, ögrencilerimiz, velilerimiz ve tüm paydaslarimizla el ele vererek bu süreci yürütecek ve okullarimizin güvenle egitim ögretime devam edebilmesi için gayret gösterecegiz."

Batman'da her alanda oldugu gibi egitim alaninda da yatirimlarin hizla devam ettigini ifade eden Özdemir "1 anaokulu, 3 ilkokul, 2 ortaokul, 3 Anadolu Lisesi, 2 atölye ve 1 yeni Halk Egitim Merkezi'nin yapilmasi 2021 devlet yatirim programina alinmisti. Ilimizin ve ilçemizin ihtiyaci olan yeni egitim yatirimlarinin da programa alinmasi için bakanlik nezdinde girisimlerimiz devam ediyor." ifadelerini kullandi.

Kaynak: AA