Karaman'da Damat Dehseti Açiklamasi 1 Ölü, 2 Yarali

Karaman’da esiyle bosanma asamasindaki damat, çocuklarini görmek için gittigi kaynanasinin evinde; kaynanasini biçaklayarak öldürürken, kayinbiraderini ve esini agir yaraladi.

Karaman'da Damat Dehseti Açiklamasi 1 Ölü, 2 Yarali
Olay, aksam saatlerinde Ziya Gökalp Mahallesi 867. Sokak’ta bulunan 3 katli apartmanin birinci katinda yasandi. Edinilen bilgiye göre, esiyle bosanma asamasinda oldugu ileri sürülen damat D.T., çocuklarini görmek için kayinvalidesinin oturdugu eve geldi. Evde henüz bilinmeyen bir nedenle çikan kavgada cinnet getiren D.T., kayinvalidesi Necla Koçyigit’i (56) sirtindan defalarca biçakladi. Öfkeli damat daha sonra kayinbiraderi 22 yasindaki Osman B.’yi 12 yerinden, esi Özlem T.’yi de 4 yerinden biçaklayarak agir yaraladi.

Süpheli, suç aletiyle birlikte yakalandi

Ihbar üzerine olay yerine saglik ve çok sayida polis ekibi sevk edildi. Eve gelen saglik ekibi yaptigi kontrolde Necla Koçyigit’in olay yerinde hayatini kaybettigini tespit etti. Agir yaralanan Osman B. ile Özlem T. ambulansla Karaman Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirildi. Olaydan sonra kaçan cinayet süphelisi D.T. suç aleti biçakla birlikte kisa süre içinde polis ekipleri tarafindan yakalanarak gözaltina alindi. Zanli D.T., alinan saglik raporunun ardindan Emniyet Müdürlügüne götürüldü. Cumhuriyet savcisinin olay yerinde yaptigi incelemenin ardindan Necla Koçyigit’in cenazesi kizi ve oglunun tedavi gördügü hastanenin morguna kaldirildi. Olayda hayatini kaybeden Necla Koçyigit’in olayin meydana geldigi evde kiraci olarak oturdugu ögrenildi.

Ayni evde 9 yil sonra ikinci cinayet

Bundan 9 yil önce ayni evde tek basina yasayan 80 yasindaki emekli ögretmen Mahide Dogay, hunharca öldürülmüstü. Olayin yasandigi tarihte kendisinden haber alamayan yakinlarinin polise haber vermesiyle Mahide Dogay, çilingirle girilen evinde el, ayak ve boynuna baglanan domuz bagi ile bogularak öldürülmüs olarak bulunmustu. Üzerinde yorgan ve yastiklarin oldugu belirlenen Mahide Dogay’in ayni zamanda evinin de karistirildigi belirlenmisti.
Kaynak: İHA