Hiz Motosikleti Ile Otomobil Çarpisti Açiklamasi 1 Ölü, 5 Yarali

Aksaray’da hiz motosikleti ile otomobilin çarpismasi sonucu meydana gelen trafik kazasinda motosiklet sürücüsü hayatini kaybederken, otomobilde bulunan 5 kisi yaralandi.

Hiz Motosikleti Ile Otomobil Çarpisti Açiklamasi 1 Ölü, 5 Yarali
Kaza, Aksaray-Güzelyurt ilçe yolu Belisirma köyü kavsaginda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Güzelyurt’tan Aksaray istikametine seyreden Ekrem Güney (45) idaresindeki 35 TLY 75 plakali Suzuki marka hiz motosikleti, ögretmen olarak tayin oldugu Güzelyurt ilçesini gezdikten sonra Aksaray’a dönüs yapan Mehmet T. (46) yönetimindeki 06 ABZ 561 plakali Renault marka otomobil ile çarpisti. Kaza sonucu motosiklet yol kenarina savrulurken, kontrolden çikan otomobil ise levhaya çarpti. Motosikletin ve otomobilin hurdaya döndügü kazada motosiklet sürücüsü Ekrem Güney olay yerinde hayatini kaybetti. Otomobil sürücüsü ve araçta yolcu olarak bulunan esi Fadime T. (45), çocuklari Hasan Eray T. (8), Hatice Berfin T. (11) ve sürücünün kayinvalidesi Nurhan S. (67) yaralandi.

Kazayi gören yoldaki diger sürücüler durumu 112 Acil Çagri Merkezine bildirdi. Ihbar üzerine olay yerine saglik ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralilar ambulanslarla Aksaray Üniversitesi Egitim ve Arastirma Hastanesi Acil Servisine kaldirilirken, saglik ekipleri motosiklet sürücüsünün olay yerine hayatini kaybettigini belirledi. Hastanede tedavi altina alinan yaralilardan Nurhan S.’nin durumunun agir oldugu bildirilirken, diger yaralilarin saglik durumlarinin iyi oldugu ögrenildi.

Olay yerinde hayatini kaybeden motosiklet sürücüsünün cansiz bedeni otopsi yapilmak üzere Aksaray Üniversitesi Egitim ve Arastirma Hastanesi Morguna kaldirildi. Kazayla ilgili sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA